Zboruri charter spre Antalya, cu frecvență săptămânală, de pe Aeroportul Suceava

11/02/16 ora:11:16pm

Incepând cu data de 18 iunie și până pe 17 septembrie, în fiecare sâmbătă Agenția de turism Prestige Tours International va opera împreună cu Blue Air un zbor către Antalya, cu un avion Boeing de tip B737-400, cu o capacitate de 162 de locuri 

 aeroport suceava slide 2

Agenția de turism Prestige Tours International lansează în această vară un zbor direct către Antalya, de pe aeroportul din Suceava. Zborul va fi operat de Blue Air în parteneriat cu Prestige Tours International, începând cu 18 iunie, și va opera până pe 17 septembrie 2016, cu plecări în fiecare sâmbătă. Conform informațiilor puse la dispoziție de Agenția Prestige Tours International, prețul pentru pachetele turistice către Antalya încep de la 300 euro/persoană, cu toate taxele incluse, transport cu avion charter, șapte nopți de cazare, servicii masă, transfer de la aeroport și asistență turistică în limba română. Zborul va fi operat cu o aeronavă Boeing de tip B737-400, cu o capacitate de 162 de locuri.

Pachetele turistice charter către Antalya vor fi disponibile în toate agențiile din țară, în special în Suceava, Câmpulung Moldovenesc, Fălticeni, Rădăuți, Gura Humorului, Botoșani și Piatra Neamț.

Prestige Tours International, este unul dintre cei mai mari turoperatori din România.  (T.V.)