VIDEO ȘOCANT: Copilă de 15 ani, însărcinată în cinci luni, bătută crunt de iubit, sub privirile mamei

15/02/20 ora:12:57pm

Un individ din Horodnic de Sus și-a torturat efectiv iubita, în vârstă de 15 ani, gravidă. Tânărul  a bătut-o pe fată cu biciul, i-a băgat mâinile în jar încins și a pus-o să stea în genunchi, în fața lui. Se pare că mama fetei este cea care a filmat toată grozăvia. Poliția și Protecția Copilului au început anchete. Fata a refuzat să plece din casa acelui individ.

O copilă în vârstă de 15 ani, însărcinată în cinci luni, din comuna Horodnic de Sus a fost bătută crunt de iubitul său, în vârstă de 19, ani, chiar de Ziua Îndrăgostiților. Gabriel Litră, 19 ani, și-a pedepsit concubina gravidă sub privirile mamei acesteia, ba mai mult, femeia a filmat totul, mândră că ginerele ei „este bărbat”. Acesta a bătut-o cu biciul, i-a băgat mâinile în jar încins și a pus-o să stea în genunchi, în fața lui.

Gabriel Litră (Foto: Facebook)

Filmarea a apărut în mediul on-line iar reprezentanții Poliției și cei ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului au început să investigheze cazul.

ATENTIE! Scene care va pot afecta emotional: 

”Am identificat-o pe fată. Este vorba despre Denisa S. În vârstă de 15 ani, însărcinată în luna a cincea. Cei din cadrul serviciului de asistență socială din cadrul Primăriei au fost la domiciliul celor doi, împreună cu Poliția dar fata a refuzat să plece. Nu vrea în Centrul Maternal, nu vrea ordin de protecție. Probabil îi este frică. Are 14 ani împliniți și din punct de vedere legal are dreptul să refuze o decizie în ceea ce o privește. Vom stabili luni dimineață ce măsuri se impun. Știe acum că toată lumea e cu ochii pe el și poate nu se întâmplă nimic până luni”, a declarat Nicoleta Daneliuc, purtătoare de cuvânt în cadrul DGASPC Suceava.

„Este vorba despre o minoră în vârstă de 15 ani, însărcinată în luna a cincea. Are o relație de concubinaj cu un tânăr de 19 ani”, a declarat Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava. În urma audierilor, fata de 15 ani și mama ei au negat incidentul și nu au vrut să depună plângere împotriva agresorului. „Ei susțin că filmarea ar fi din data de 15 ianuarie 2020, că ar fi fost făcută în joacă și că este o răzbunare a fostului concubin al mamei minorei”, a mai spus Epureanu.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru violență în familie, raportat la infracțiunea de loviri și alte violențe, dar și pentru infracțiunea de act sexual cu minor. În fața polițiștilor, mama fetei l-a apărat cu înverșunare pe cel care îi lovește și umilește fiica, explicând că așa „se mai joacă ei, uneori”. (Cristina RUȘTI)