Un tânăr din Mălini, care a înjunghiat un agent de pază în fața unei discoteci din Fălticeni, a fost prins când se întorcea în țară

28/01/20 ora:7:42am

Luna trecută, un agent de pază de la discoteca Pub 4U din municipiul Fălticeni a fost atacat de mai multe persoane atunci când a încercat să calmeze un grup de tineri turbulenți. In timpul scandalului, Ilie Muscă, de 19 ani, din Mălini, l-a înjunghiat pe agentul de pază de mai multe ori cu un cuțit  în zona abdominală, în spate, în gambă și în coapsă. Muscă a fugit în străinătate după scandal, dar a fost emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Duminică a fost prins la Petea, pe când încerca să intre în țară

Tânărul din Mălin, bănuit că ar fi înjunghiat luna trecută un agent de pază de la o discotecă din Fălticeni, a fost prins duminică la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, pe când încerca să intre în țară.

Pe numle lui Ilie Muscă (19 ani) a fost emis în 22 ianuarie 2020 un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de ,,tentativă la omor”, ,,portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase” și ,,tulburarea ordinii și liniștii publice”.

Muscă a fost identificat la duminică, 26 ianuarie 2020, la ora 10.34, la P.T.F. Petea, pe sensul de intrare în țară, fiind preluat de o escortă din cadrul I.P.J. Satu Mare și predat la sediul I.P.J. Bistrița Năsăud, polițiștilor Suceveni. Ulterior, inculpatul a fost depus în Arestul Poliției sucevene și a fost prezentat ieri Tribunalului Suceava, pentru confirmarea mandatului.

Reamintim că un tânăr care lucrează la firma de pază RPG a fost înjunghiat luna trecutăîn fața clubului Pub 4U din municipiul Fălticeni, locație amplasată în ­in­cinta Casei de Cultură din localitate.

Tânărul se afla în timpul serviciului  și încerca să calmeze mai mulți tineri turbulenți care făceau scandal în pub. S-a întâmplat în noaptea de 22 decembrie a.c., în jurul orei 02.26. El a fost atacat mișelește pe la spate de unul dintre tineri, care l-a trântit la pământ, după care a fost înjunghiat de mai multe ori cu un cuțit  în zona abdominală, în spate, în gambă și în coapsă. Agentul de pază a fost înconjurat de un grup de 5-6 tineri care l-au pus la pământ și l-au lovit cu pumnii și picioarele. El a reușit să se ridice și să se adăpostească pentru scurt timp pe holul ­pu­b-ului, după care a ieșit afară, în timp ce atacatorii au rupt-o la fugă imediat ce victima s-a ridicat de jos. Atacatorii s-au întors însă și au sărit iarăși la bătaie la agentul de pază și victimă le-a căzut și un tânăr care fuma lângă ușă și a vrut să intre în local, dar i-au fost aplicate mai  multe lovituri cu pumnii și picioarele. După vizionarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, polițiștii au stabilit că persoana care l-a lovit cu cuțitul pe agentul de pază este Ilie Muscă. (O.S.)

 

2 Comentarii pe acest subiect. Spune-ti parerea!

 1. organe speciale 28/01/2020 la ora 17:44 -

  deci tentativa de omor s-a petrecut pe 22 decembrie 2019.
  si mandatul de arestare a fost emis pe 22 ianuarie 2020 !!! infractorul a avut timp sa iasa si sa intre in tara in tot acest timp! adica s-a plimbat liber un individ care putea oricand sa mai bage cutitul si-n altii!
  organele, ce neclaritati au avut organele de cercetare din falticeni, in aceasta perioada ?
  poate au asteptat sa dispara inregistrarile?
  in aceasta perioada, organele si-au incasat salariile grase?
  halal cercetare penala! cand s-au facut primele audieri?
  si mai fac si scandal pt.pensii speciale!

 2. Suspect de tarziu 28/01/2020 la ora 15:25 -

  DE CE A DURAT ATAT DE MULT? DACA NU SCRIU ZIARELE, PROCURORII SI POLITISTII NU-SI MAI FAC TREABA?
  ZERO INCREDERE IN POLITIE SI PARCHET!
  LA FALTICENI CA LA CARACAL!