Un tânăr de 17 ani, internat și izolat la Spitalul din Suceava, după ce a venit din Bergamo

reportersite
26/02/20 ora:6:59am

Un tânăr de 17 ani din Suceava, care a ajuns luni în România, venind din Italia, este internat și izolat la Spitalul județean din localitate. Medicii i-au recoltat probe, care au fost trimise pentru testare la Spitalul de Boli de Infecțioase din Iași, relateaza Mediafax.

Tânărul de 17 ani a ajuns, luni, la Suceava, venind din Bergamo, Italia. Acesta a fost internat la Spitalul Județean din Suceava, unde a fost izolat, iar medicii i-au recoltat probe, care urmează să fie analizate la Iași. „Este vorba despre un pacient de 17 ani din Suceava, care se înscrie în definiția de caz și pentru care vom lucra produsele patologice. Pacientul în momentul de față este la Suceava, dacă va veni sau nu la Iași vom vedea. Dar întâi vorbim despre produsele patologice care vor fi testate la Iași”, a declarat presei Carmen Dorobăț, managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Iași.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunțat luni seara că toţi cetăţenii care sosesc în România din zonele din Italia în care au fost identificate foarte multe cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus vor fi puşi în carantină. Mai mult, spune ministrul de interne, toate persoanele care vin în ţara noastră din zonele de risc vor trebui să se autoizoleze la domiciliu. (Mediafax)

1 Comentariu pe acest subiect. Spune-ti parerea!

  1. ion 26/02/2020 la ora 12:39 -

    si care declara ca vin din alta zona? ascult?