Un puști fără permis a tamponat cu un Audi A6 o autoutilitară, la Vicovu de Sus

12/10/18 ora:10:46am

Autoutilitara Mercedes Sprinter era parcată, iar mașina Audi, cu volan pe dreapta, condusă de un tânăr de 17 ani, a lovit-o în spate, rupându-i bara 

Miercuri, 10 octombrie, la ora 10.20, pe strada Romană din orașul Vicovu de Sus a avut loc o tamponare produsă de un bărbat care nu posedă permis de conducere.

Din verificările polițiștilor pre­zenți la fața locului a rezultat că Vasile P., de 63 de ani, din ora­­șul Vicovu de Sus, care condu­­cea autoutilitara marca Merce­des Sprinter pe strada Ro­ma­nă, din localitate, a oprit pe partea dreaptă a drumului, moment în care din sens opus circula un autoturism Audi A6, cu volan pe partea dreaptă, înmatriculat în Irlanda, condus de Emanuel M., de 17 ani, din ace­eași localitate, care a acroșat autoutilitara în partea stângă spate, rupându-i bara.

În urma verificărilor efectuate în baza de date s-a constatat că Emanuel M. nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie.

Ambii conducători auto au fost testați în vederea stabilirii alcoolemiei, rezultatele fiind negative.

În cauză s-a întocmit dosar penal cu privire la infracțiunea de „conducere a unui vehicul fără  permis de conducere”. (O.S.)