Un pușcăriaș proaspăt eliberat prins beat și fără permis la volanul unei mașini

23/10/17 ora:9:49am

Un individ de 35 de ani din Zamostea, ce tocmai a ispășit șase ani și nouă luni de închisoare, a fost eliberat din penitenciar. El nu a rezistat decât o zi în afara gratiilor, deoarece a fost reținut după ce a fost prins beat și fără permis la volanul unei mașini

 rutieri

 

La data de 20 octombrie 2017, în jurul orei 22.33, polițiștii din Bălcăuți au fost anunțați despre faptul că o persoană aflată sub influența alcoolului se plimbă prin Zamostea. Un echipaj s-a deplasat pe raza localității pentru a-l prinde pe suspect în flagrant. Oamenii legii au fost observat frații Florin Murariu și Vasile – Ionuț Murariu, ambii din comuna Zamostea, care consumau băuturi alcoolice pe terasa unui bar din Zamostea, în fața localului fiind parcat un autoturism BMW.

Polițiștii au stat la până timp de zeci de minute, până în jurul orei 01.00, când Vasile – Ionuț Murariu, de 35 de ani, din comuna Zamostea, s-a urcat la volanul autovehiculului și l-a condus până în apropierea Pieței Zamostea, fiind urmărit de către două echipaje de poliție. Acesta a abandonat mașina, la vederea polițiștilor, a pătruns în curtea unui localnic, a sărit un gard după care a alergat pe terenurile agricole din apropiere, fiind urmărit, prins și imobilizat. Cum mirosea a băuturi alcoolice, agenții i-au cerut individului să sufle în aparatul etilotest, însă acesta a refuzat. Cu ocazia verificării în baza de date s-a descoperit că Vasile – Ionuț Murariu nu are permis de conducere. El a fost dus la Spitalul orășenesc Siret unde a refuzat să i se preleveze probe biologice și să fie examinat clinic.

Vasile – Ionuț Murariu a fost eliberat din peniteciar la data de 19 octombrie 2017. Pe numele lui a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „refuzul sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice”.

Polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a lui Vasile Ionuț Murariu, el fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Suceava. El a fost prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, care a dispus față de acesta măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile și interdicția de a părăsi localitatea de domiciliu. (D.Z.)

1 Comentariu pe acest subiect. Spune-ti parerea!

  1. Minu 23/10/2017 la ora 19:00 -

    eliberat de tov ministru al justitiei, ca asta mai sunt mii de talhari , bravo domn ministru , ia-l acasa la matale..-Poate il incadreaza Dragnea la balta sa.?