Un polițist din Marginea a lovit cu autospeciala o mașină, după o depășire neregulamentară

25/09/18 ora:9:00am

Accidentul a avut loc duminică după-amiază, în localitatea Satu Mare. Agentul de poliție a depășit cu Loganul de serviciu, pe marcaj continuu, un VW Touran care vira la stânga, lovindu-l în lateral

Duminică, la ora 16.38,  un agent de poliție din cadrul SPR 3 Marginea, Postul de Poliție Dor­nești se deplasa conducând autospeciala Dacia Logan pe D.J. 178B din localitatea Satu Mare, având direcția de deplasare dinspre satul Țibeni către municipiul Ră­dăuți.

Când a ajuns în centrul locali­tății, polițistul a intrat în depășirea neregulamentară pe marcaj continuu a autoturismului VW Tou­ran, condus pe aceeași direcție de mers de un șofer de 44 de ani, localnic, care era angajat în schimbarea direcției de mers prin viraj spre stânga, intrând în coliziune laterală cu acesta. În urma impactului nu au fost victime, ci a rezultat avarierea ambelor vehicule.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele indicând 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în ambele ca­zuri.

Vinovat de producerea accidentului se face agentul de poliție care a executat manevra de de­pășire neregulamentară, încălcând marcajul longitudinal continuu. Din acest motiv, față de agent s-a luat  mă­sura sancționării contraven­ționale. (O.S.)