Un obsedat sexual care dădea târcoale elevelor prin centrul Sucevei a fost prins de polițiștii locali

reportersite
22/11/19 ora:9:30am

Viorel B., de 40 de ani, din Plăvălari – Udești, a fost prins de polițiștii locali luni dimineață tăind cablurile de alimentare a instalațiilor luminoase din Parcul central. Asupra sa s-au găsit cabluri și becuri furate, precum și două bancnote de 100 de euro false. El mai fusese  interceptat și legitimat de polițiștii locali în ultima vreme, pe când dădea târcoale Casei de Cultură când se desfășurau Balurile Bobocilor. De asemenea, el a mai fost văzut acostând eleve în zona centrală a orașului. Din verificări s-a constatat că el este cel care a umplut cu mesaje obscene căsuțele de lemn din centrul orașului, zidurile Muzeului de Ştiințe ale Naturii și un chioșc de lângă Şcoala Generală 1. Polițiștii locali au găsit asupra sa un telefon care avea numărul scris de individ în invitațiile porcoase mâzgâlite de el prin centrul orașului 

Un obsedat sexual a fost luat de pe străzi, după ce a dat târcoale elevelor din Suceava. Individul a ajuns pe mâna polițiștilor după ce în dimineața zilei de 18 noiembrie 2019, pe la ora 06.15, o patrulă a Poliției Locale Suceava a surprins un bărbat care tăiase cablul de alimentare al instalațiilor luminoase din parcul central al municipiului Suceava.

În urma controlului făcut asupra bagajelor s-a constatat ca acesta avea asupra sa o foarfecă, 15 metri de cablu electric și șase becuri econo­mice. În urma legitimării acestuia s-a stabilit că se numește Viorel B., în vârstă de 40 de ani, din sat Plăvălari, comuna Udești. Au mai fost găsite asupra sa și două bancnote de 100 de euro false. Bărbatul a fost predat Poliției municipiului Suceava în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii de furt și distrugere. Ulterior, polițiștii locali aveau să afle că Viorel B. are grave probleme de comportament, putând fi consi­derat un obsedat sexual în toată regula.

În ultima perioadă, bărbatul a fost extrem de prezent în zona esplanadei Casei de Cultură, în special la evenimentele organizate de liceele din oraș, cu ocazia „Balului Bobocilor”, unde polițiștii locali l-au interceptat și legitimat. Prin comportamentul său, Viorel B. lăsa să se înțeleagă că racolează tinere participante la astfel de evenimente, iar în unele situații, le aborda verbal în zona magazinului Profi, din centrul orașului, fără a avea reținere față de prezența polițiștilor locali.

Tot în ultima vreme, bărbatul a fost zărit și în apropierea Şcolii ­Ge­nerale nr.1. La data de 13 noiembrie 2019, în jurul orei 11.45, proprietarul chioșcului alimentar din apropierea unității de învățământ, a anunțat polițiștii locali care asigurau intrarea elevilor la orele de curs, că în urmă cu două zile, un bărbat de vreo 40 de ani, a scris pe chioșcul său un mesaj cu caracter pornografic, adresat fetelor de la școala respectivă, acesta fugind în momentul în care a fost văzut. Dat fiind caracterul extrem de vulgar al mesajului, proprietarul chioșcului l-a șters, însă în dimineața următoare a găsit din nou același mesaj, cu același caracter obscen și vulgar și chiar un număr de telefon la care individul să fie contactat doar de „fetele virgine care doresc să întrețină cu el perversiuni sexuale”.

Viorel B. a fost ­suprave­gheat în ultimele zile, deși își schimbă deseori înfățișarea, fiind văzut cu barbă, fără barbă, cu barba tunsă îngrijit sau îmbrăcat cu cămașă, cravată, haină lungă de piele, cu ținută de camuflaj, bocanci.

La data de 18 noiembrie 2019, în urma incidentului din parcul central, bărbatul a fost dus la sediul Poliției Locale Suceava pentru întocmirea documentelor necesare predării la poliție. Acolo, a fost verificat numărul de telefon lăsat pe chioșcul din apropierea Şcolii Generale nr.1, dovedindu-se că îi aparține lui Viorel B..

În zilele de 19 și 20 noiembrie 2019, polițiștii locali au mai găsit astfel de mesaje, cu caracter vulgar, și pe clădirile, căsuțele din lemn și Muzeul de Ştiințe Naturale din zona centrală, iar numărul de telefon este același.

1 Comentariu pe acest subiect. Spune-ti parerea!

  1. gigi 22/11/2019 la ora 11:00 -

    Viorel B. trebui batut bine de tot, periodic, ca sa i se scoata din cap pasiunea pentru fete minore! Altfel o sa ajunga sa faca gesturi extreme!