Un botoșănean care traversa neregulamentar a fost lovit mortal de o mașină, la Dumbrăveni

22/08/17 ora:7:37am

Un bărbat de 45 de ani din Leorda, care s-a angajat în traversare prin loc nepermis și fără să se asigure a fost lovit mortal de un autoturism

 medicina legala

La data de 20 august 2017, în jurul orei 23.00, Vasile Iftode, de 29 de ani, din orașul Flămânzi, județul Botoșani, conducea autoturismul Audi A4 pe DN 29, pe direcția Suceava – Botoșani, iar la ieșirea din localitatea Dumbrăveni, în zona stației peco Elpeto Oil l-a surprins și accidentat pe Marcel Nechifor, de 45 de ani, din comuna Leorda, județul Botoșani, care era angajat în traversarea părții carosabile prin loc nepermis și fără să se asigure.

În urma accidentului, botoșăneanul a suferit leziuni grave și cu toate că au fost făcute manevre de resuscitare de către personalul medical de urgență ajuns la fața locului, la ora 00.06 a fost declarat decesul.

Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind alcoolemie zero. Cadavrul a fost preluat de la fața locului de angajații SC Efemer Suceava și depus la morga Spitalului Județean de Urgență Suceava. În acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. (D.Z.)