Un bloc cu două etaje ar putea fi construit în zona Livezilor, la ieșirea din Suceava spre Ipotești

15/05/19 ora:2:24am

Primăria Municipiului Suceava a anunțat publicul interesat despre elaborarea propunerilor documentației de urbanism Plan Urbanistic Zonal inițiat de SC MARBO WOODS SRL în vederea construirii unui bloc de locuințe colective cu regim mediu de înălțime, cu funcțiuni complementare locuirii, împrejmuire teren, amenajare locuri de parcare, sistematizare verticală, extinderi de rețele de utilități tehnico-edi­litare și racorduri la aceste rețele. Blocul respectiv urmează a fi edificat pe un teren proprietate privată în suprafață de 1.435 mp, identic cu parcela cadastrală nr. 35599 (nr. cadastral vechi 7341) situat în intravilanul municipiului Suceava, pe str. Parcului nr. 1. Procentul de utilizare a terenului este de 40% iar regimul de înălțime al clădirii este S^P^2E.

Documentația de urbanism cu principalele reglementări poate fi consultată la sediul Primăriei municipiului Suceava din b-dul 1 Mai, nr. 5A-Compartimentul Strategii urbane și gestionare documentații de urbanism-camera 38, de luni până vineri între orele 9:00-13.00, pe site-ul www.primariasv.ro, la secțiunea „Anun­țuri” și în holul central de la parterul instituției. Obser­va­țiile referitoare la documen­tația de urbanism se primesc până pe 03.06.2019 la Pri­măria municipiului Suceava cu sediul în b-dul 1 Mai, nr. 5A. Răspunsul la observațiile transmise va fi trimis în scris. (D.P.)

 

1 Comentariu pe acest subiect. Spune-ti parerea!

  1. Ala 15/05/2019 la ora 13:25 -

    S+p+2e …… Exact cum au fost nenumarate autirizatii cu reauririzare , de la 2 et la 4 sau de la 4 la 9et … Traiasca cota de ap .pt loby dl prim