Un bărbat urmărit internațional de 5 ani pentru tentativă de omor, prins când încerca să-și facă un nou buletin, la Rădăuți

reportersite
22/11/19 ora:9:29am

Bărbatul de 28 de ani din Voitinel era dat în urmărire internațională, fiind condamnat pentru tentativă de omor calificat. Ccând s-a dus să-și schimbe cartea de identitate, cei de la Serviciul de Evidență a Persoanei au anunțat Poliția u condamnatul a fost încarcerat la Penitenciarul Botoșani  

Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată miercuri, 20 noiembrie, de polițiștii din cadrul Serviciului de Evidență a Persoanei din oraș că la ghișeu s-a prezentat un bărbat care  a declarat că se numește Prințu B. și dorește să depună documentele pentru eliberarea unei noi cărți de identitate.

În urma verificărilor efectuate în baza de date polițiștii au aflat că bărbatul de 28 de ani, din comuna Voitinel, figurează ca fiind persoană urmărită în baza unui ordin al IPJ Suceava, pe numele acestuia fiind emis un mandat european de arestare și un alt mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, eliberat de Tribunalul Suceava, Prințu B. fiind condamnat la cinci ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor calificat.

Bărbatul din Voitinel a fost condus la Poliția municipiului Rădăuți, unde i-a fost înmânată o copie a mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea. El a fost condus apoi sub escortă la Penitenciarul Botoșani, unde a fost încarcerat.(O.S.)