Un bărbat beat a murit după ce a căzut peste balustradă de la etajul al treilea

9/11/18 ora:8:41am

Nenorocirea s-a produs într-un bloc din Siret. Bărbatul era beat, s-a dezechilibrat și a căzut în gol, peste balustradă. El a murit la spital, în aceeași seară

Poliția Orașului Siret a fost sesizată prin 112 miercuri, 7 noiembrie, la ora 19.47 cu privire la faptul că un bărbat a căzut de la etajul 3, pe strada Mioriței din orașul Siret.

La parterul unui bloc de pe strada Mioriței polițiștii deplasați la fața locului l-au identificat pe Eugen A., de 58 de ani, din Siret, căruia i se acordau îngrijiri medicale de către un echipaj SMURD sosit la fața locului.

Din discuțiile purtate cu fiica victimeia rezultat faptul că în ultimele ore tatăl său a consumat băuturi alcoolice, după care s-a deplasat la domiciliul Mariei S., însă nu are cunoștință despre ce s-a întâmplat la locația respectivă.

Maria S., cuscra lui Eugen A., a declarat că cel în cauză a venit la ea pentru a-i aduce niște cuțite pe care l-a rugat să le ascută. Atunci când a ajuns la cuscra lui, Eugen A. se afla în stare avansată de ebrietate, iar în momentul în care a părăsit apartamentul s-a apropiat de balustradă, s-a dezechilibrat și a căzut de la etajul 3.

Bărbatul a fost transportat la UPU Suceava, fiind diagnosticat cu «politraumatism prin cădere de la înălțime și inconștiență», acesta rămânând internat.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de «vătămare corporală din culpă».

În aceeași seară, la ora 23.05 a fost anunțat decesul celui în cauză la Spitalul Județean Suceava.

Cadavrul lui Eugen A. a fost depus la morga Spitalului Județean Suceava, iar un medic legist va efectua necropsia.

Deși nu există cu privire la cauza decesului, oamenii legii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de „ucidere din culpă”. (O.S.)