Un an și patru luni de pușcărie pentru un individ care, ca să se răzbune pe un polițist, l-a bătut pe fratele acestuia

9/11/18 ora:8:48am

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat la un an și patru luni de închisoare cu executare pe inculpatul Vasile L. pentru comi­terea infracțiunilor de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii ­pu­blice. Decizia magistraților suce­veni este definitivă.

La data de 27 februarie 2018, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc l-au trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pe inculpatul Vasile L., din municipiul Câmpulung Moldo­venesc, pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Anchetatorii au stabilit că, în seara de 2 februarie 2018, în jurul orei 18.00, l-a bătut pe Cristian C., în scop de răzbunare pentru că fratele acestuia, D.C., ofițer de poliție, a instrumentat mai multe dosare penale în urma cărora inculpatul a fost condamnat.

Vasile L. l-a lovit pe fratele polițistului cu pumnul în față, agresiune care i-a creat persoanei vătămate leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare un număr de 11 – 12 zile de îngrijiri medicale. (O.S.)