Trei tineri din Radauti, suspectati de o serie intreaga de furturi pe raza municipiului

5/12/10 ora:8:48pm

~n cursul zilei de vineri, Poli]ia Municipiului R\d\u]i a fost sesizat\ de c\tre Cornel R. de 23 ani, din localitate, despre faptul c\ autori necunoscu]i au spart autoturismul proprietate a unei societ\]i comerciale, parcat pe strada Spitalului din localitate, de interiorul c\ruia au sustras radiocasetofonul auto.

Ulterior au mai fost sesizate alte trei furturi din auto [i dou\ tentative de furt din auto, faptele fiind s\vâr[ite în aceea[i zon\, chiar pe strada Spitalului din municipiul R\d\u]i, având acela[i mod de operare, respectiv spargerea geamului. Au fost sustrase trei casetofoane auto [i un modulator „mp3”, a c\ror valoare total\ se ridic\ la suma de 1.300 lei.

În urma activit\]ilor operative desf\[urate de c\tre agen]ii de poli]ie din cadrul Biroului de Investiga]ii Criminale R\d\u]i, suspec]ii au fost identifica]i ca fiind Radu C. de 26 ani, Marius B. de 18 ani [i C.A. `n v=rst\ de numai 15 ani, to]i din municipiul R\d\u]i.

Cu ocazia cercet\rilor [i activit\]ilor specifice efectuate, s-a stabilit c\ cei trei sunt suspec]i [i de comiterea a dou\ fapte de furt din locuin]\ comise în noaptea de 10 spre 11 noiembrie a acestui an, în dauna p\r]ilor v\t\mate Mihai B. de 39 ani, din municipiul R\d\u]i, respectiv Lucia M. de 54 ani, din comuna Marginea, cu un prejudiciu total în valoare de 8.000 lei.

Cei trei suspec]i sunt cerceta]i în stare de libertate, sub aspectul s\vâr[irii infrac]iunii de furt calificat [i tentativ\ la infrac]iunea de furt. (O.S.)