Tot mai multe străzi din Suceava arată ca după bombardament

13/02/18 ora:8:34am

Pe mai toate străzile din municipiul Suceava și-au făcut apariţia gropile, unele dintre ele de dimensiuni foarte mari. Reprezentanţii Primăriei au anunţat că vor încerca să le acopere în cel mai scurt timp

In ultima perioadă, municipiul Suceava a început să arate ca după bombardament. Mai toate străzile din oraș sunt pline de gropi, iar șoferii se arată extrem de nemulţumiţi de faptul că-și strică mașinile prin craterele din carosabil. In ultimele zile, pe bulevardele principale din Suceava și-au făcut apariţia tot mai multe și mai mari găuri în care conducătorii auto își strică autoturismele.

groapa lidl obcini (2)

Groapa periculoasa din zona LIDL – Obcini

 In weekend, pe Bulevardul 1 Mai din municipiul Suceava, în apropierea semaforului aflat vizavi de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Suceava, pe prima bandă a sensului Areni – Metro, au apărut două gropi de toată frumuseţea.

 „Am luat din plin pe gropile de la Poliţie, înainte să faci dreapa spre Salvare. Este una mare în jurul unui canal. Nu aveam viteză, dar nu le-am putut ocoli că erau mașini pe banda a doua”, a relatat un șofer.

Un adevărat crater a apărut și pe Calea Obci­nelor din Suceava, în apropiere de magazinul Lidl, pe prima bandă a sensului de mers Suceava – Scheia.

„Am crezut că mi-a rămas roata în groapa asta acum câteva zile”, a precizat un alt conducător auto.

Nici zona centrală a muncipiului nu a scăpat de „bombardament”. In curba de la Autogară sunt cel puţin trei gropi una după cealaltă, care pur și simplu nu pot fi ocolite. Cartierele Burdujeni și Iţcani au și ele gropile lor, ce provoacă indignare printre șoferi.gropi autogara suceava (2)

Ieri dimineaţă, mai mulţi muncitori au început să cârpească o parte dintre aceste gropi, însă este greu de crezut că munca lor va ţine foarte mult.

„Intervenim pe artera principală cu asfalt la rece și pe urmă vom acţiona și pe celelalte străzi. Se lucreaza în Burdujeni, se va ajunge și la sensul giratoriu, precum și în alte zone de pe strada Tineretului. Este o reparaţie „la rece” care trebuie refăcută când se deschid staţiile de asfalt”, a declarat Lucian Harșovschi, viceprimarul municipiului Suceava.

Amintim că în primăvara anului 2016, Primăria municipiului Suceava a încheiat un contract în ­va­loare de 28 de milioane de lei cu asocierea dintre SC Autotehnorom SRL și SC OPR Asfalt SRL, privind lucrările de asfaltare ce vor avea loc în Suceava până în octombrie 2018. (Dănuţ ZUZEAC)

5 Comentarii pe acest subiect. Spune-ti parerea!

 1. Unchiu C 13/02/2018 la ora 20:09 -

  Ce clorura?! Ca era soare afara, asfaltul uscat si o sararita imprastia sare pe Calea Unirii la greu iar soferul acesteia era injurat in draci prin statii. Poate ar trebui sa-si cumpere o statie si preamarele adjunct sa mai asculte ce-i adreseaza soferii. Si nu numai. Cat despre DNA, nu stim daca are angajati la Suceava, dar daca are, ii platim degeaba. Mai bine mai angajam niste comunitari ca au salarii un pic mai mici si nici mari asteptari nu avem de la ei.

 2. pt Ala 13/02/2018 la ora 17:46 -

  Nu va place! L am votat. Sa ne fie de bine

 3. dan 13/02/2018 la ora 14:22 -

  primaru ion lungu care isi face strada personala e de vina ca strazile sucevene nu stie sa le faca

 4. Ala 13/02/2018 la ora 10:08 -

  Pina termina cu cârpeala in obcini vine iar decembrie

 5. Ala 13/02/2018 la ora 9:31 -

  Cica, la asa o iarna de grea ,la care dezapezirea s-a facut ca vara , cei care au dezapezit au folosit clorura, greu de crezut, dar dl Lungu deconteaza dezapezirea , de calitatea lucrarilor cu marile asfaltari si cu termenele de garantie ce sa mai vorbim. Tot ce conteaza e ,,Capacul” %%%%%, . alo trezirea dna,dga,sri……