Tânărul sucevean Elvis Buruiană: 4 de “Da” la emisiunea “Românii au Talent!”

15/04/19 ora:7:00am

Tânărul sucevean Elvis Buruiană a impresionat plăcut juriul emisiunii „Românii au Talent!”, difuzată de ProTv. După o prestație remarcabilă la acordeon, tânărul de numai 19 ani a obținut 4 de „Da” din partea juraților, niciunul neavând niciun fel de obiecție față de modul în care acesta a evoluat pe scenă. Rapiditatea cu care a cântat la acordeon și, în egală măsură, profesionalismul i-a impresionat plăcut pe toți jurații, Andra ținând să evoce niște amintiri legate de fratele său care, de asemenea, cântă la acordeon. Plăcut impresionat a fost și Andi Moisescu, el punctând însă și pe stilul în care s-a prezentat tânărul sucevean – care a mers la emisiune însoțit de familia sa – și care a ținut să sublinieze că, din păcate, la noi în țară acordeonul nu este un instrument muzical apreciat la adevărata valoare, opinând că o posibilă cauză este și asocierea doar cu muzica folclorică. Foarte apreciată a fost dexteritatea acestuia și de către prezentatorii Pavel Bartoș și Smilley care, după stilul cu care i-au obișnuit pe spectatori în toate aceste ediții ale emisiunii, au dus-o și puțin pe glume, dar nu răutăcioase, ci în semn de apreciere. „ Are el dexteritate, dar si Weltmeister-ul (marca acordeonului – n.r.) rupe zona”, era un comentariu postat în legătură cu evoluția tânărului sucevean la „Românii au Talent!”.

Tot pe glume a dat-o și Florin Călinescu. Întrebat de ce poartă inel pe degetul mic, Elvis Buruiană a răspuns că este de la bunicul său, despre care tot el a mai spus că a cântat la acordeon. (D.P.)

 

3 Comentarii pe acest subiect. Spune-ti parerea!

  1. Liliana Cușnir 16/04/2019 la ora 12:13 -

    Felicitări Elvis! Felicitări părinților care l-au crescut și i-au acordat toată atenția! Felicitări Geo Buruiană, un tată și un soț deosebit!

  2. Ghita Babiuc 15/04/2019 la ora 19:08 -

    Bravo Elvis!!!

  3. gigi 15/04/2019 la ora 13:20 -

    Felicitari! Foarte talentat!!!