Tânără de 19 ani prinsă la volan fără permis, la Câmpulung

25/09/18 ora:8:51am

Fata s-a ales cu dosar penal. Ea conducea mașina prietenului ei

Un echipaj de poliție rutieră aflat în serviciu duminică seară pe str. Tudor Vladimirescu, din municipiul Câmpulung Moldo­venesc, a oprit pentru control au­to­­turismul marca BMW condus de o tânără de 19 ani, din comuna Fundu Moldovei. Aceasta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, autoturismul fiindu-i încredințat spre a fi condus pe drumurile pu­blice de prietenul ei, de 26 de ani, localnic.

Polițiștii au întocmit în cauză dosare penale, tinerei pentru conducere fără permis, iar partenerului ei pentru încredințarea unui vehicul spre a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știa că nu deține permis de conducere.

În noaptea de duminică spre luni, la ora 01.30, o patrulă din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Ipotești, în timp ce se afla în serviciul de patrulare pe raza satului Hancea, comuna Verești, a oprit pentru control pe D.J. 290 autoturismul marca Opel Astra cu condus de un tânăr de 24 ani, din comuna Udești, care nu poseda permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar sub aspectul săvârșirii in­fracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de condu­cere. (O.S.)