Tanar de 26 de ani, fara permis, mort dupa ce s-a rasturnat cu masina in paraul Brodina

reportersite
14/10/19 ora:9:32am

Duminica seara, la  orele 1905, cadrele Poliţiei Oraşului Vicovu de Sus au fost sesizate prin 112 cu privire la faptul că pe DJ 176 A, pe raza comunei Brodina a avut loc un accident de circulație, un autoturism răsturnându-se în albia pârâului Brodina.

Politistii deplasati la fata locului au constatat ca C. Vasile, de 26 ani, din comuna Izvoarele Sucevei, în timp ce conducea autoturismul marca VW Passat pe DJ 176 A din direcția comunei Izvoarele Sucevei către comuna Brodina, la un moment dat, a pierdut controlul volanului, autoturismul părăsind partea carosabilă plonjând în albia pârâului Brodina aflat pe partea stângă a direcției de deplasare.

Pasagerul a fost identificat în persoana lui H. Valeriu în vârstă de 24 de ani din comuna Izvoarele Sucevei. La fața locului au ajuns pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus – Detașamentul de Pompieri Rădăuți, fiind necesară descarcerea conducătorului auto. La fața locului au ajuns si două echipaje de ambulanță care au constatat decesul conducătorului auto C. Vasile și rănirea ușoară a pasagerului.              H. Valeriu a fost transportat la Spitalul Mun. Rădăuți fiind diagnosticat cu “escoriații lombare”, fiind în afara oricărui pericol.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date a rezultat faptul că numitul C. Vasile nu este posesor de permis de conducere.  În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “ucidere din culpă”, “conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și “vătămare corporală din culpă”.