Tânăr de 19 ani, reținut pentru că a furat o autoutilitară la Câmpulung Moldovenesc

18/07/19 ora:5:35am

Polițiștii au reușit să-l rețină marți, 16 iulie, pe autorul furtului unei autoutilitare, faptă petrecută în week-end la Câmpulung Moldovenesc. Acesta a condus mașina furată, deși nu are permis auto.

Astfel, în continuarea cercetărilor privind furtul autoutilitarei marca VW LT aparținând lui Ilie I., în urma activităților investigativ-operative efectuate, polițiștii au stabilit identitatea și au probat activitatea infracțională a autorului faptei, în persoana lui Dumitru-Nicolae T., de 19 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

În noaptea de 13 spre 14 iulie, după ce a consumat băuturi alcoolice în Câmpulung Moldovenesc, acxesta a sustras mașina și a condus-o pe o distanță de aproximativ un kilometru, până la momentul în care a intrat în coliziune cu un gard, fără a deține permis de conducere valabil.

Față de Dumitru-Nicolae T. s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale sub aspectul comiterii infracțiunilor de „furt în scop de folosință” și „conducere a unui vehicul fără permis de conducere”. Totodată, s-a dispus reținerea acestuia pe o perioadă de 24 de ore, iar procurorul de caz a opinat ca cercetările să fie continuate cu autorul în stare de libertate, având în vedere că este la prima infracțiune. (O.S.)