Tânăr de 19 ani, reținut după ce a smuls poșeta unei sucevence pe strada Curtea Domnească

9/11/19 ora:7:49am

El a fost prins imediat de doi bărbați care treceau prin zonă și care l-au predat polițiștilor

Foto – Facebook

Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 joi după-amiază, de Viorel D., de 46 de ani, din Suceava că în zona CEC Bank de pe strada Curtea Domnească a fost reținut un bărbat, autor al unei tâlhării.

În zona parcării din fața bisericii ”Sf. Dumitru” era reținut de doi bărbați un tânăr, acesta relatând polițiștilor faptul că a smuls poșeta unei doamne, după care a fugit pe o distanță de circa 20 de metri, fiind prins de cei doi.

Totodată, în zonă a fost identificată victima tâlhăriei, Teodora L., de 54 de ani, din Suceava, care a declarat că tânărul în cauză a împins-o și a reușit să-i smulgă geanta, după care a fugit. Ulterior el a fost reținut de doi bărbați care se aflau în zona comiterii faptei. Când a fost împinsă de hoț, femeia s-a lovit la umărul drept, dar nu a dorit să primească îngrijiri medicale de specialitate.

Tânărul care a furat poseta sucevencei este Alexandru-Nicolae C., de 19 ani, din Solca, recidivist, eliberat recenbt din pușcărie.. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.  În urma probatoriului administrat a fost dispusă efectuarea urmăririi penale față de hoțul de 19 ani  sub aspectul comiterii infracțiunii de „tâlhărie”, acesta fiind reținut începând cu ora 20.45 în Arestul IPJ Suceava.

A fost întocmit proces-verbal de constatare a infracțiunii flagrante, cercetările urmând a fi continuate de Biroul de Investigații Criminale de la Poliția Municipiului Suceava. (O.S.)