Ştefan Mandachi, nou videoclip ironic: “Erau 0 kilometri, în două luni s-au dublat”

16/05/19 ora:2:47am

După două luni de la protestul 15 minute, antreprenorul Ştefan Mandachi critică printr-un nou videoclip faptul că în Moldova nu este niciun kilometru de autostradă. „Fix două luni au trecut din 15 martie, șîeu văd fix zero kilometri de autostradă în Moldova”, a scris suceveanul, pe Facebook.

Antreprenorul, care în urmă cu două luni a inaugurat simbolic unicul metru de autostradă din Moldova, a remarcat sarcastic că de la mișcarea #șîeu, numărul kilometrilor de autostradă din Moldova s-a dublat: „Erau 0 kilometri, în două luni s-au dublat”.

 

Ştefan Mandachi a realizat un colaj video în care apar declarații aparținând lui Liviu Dragnea împreună cu declarații aparținând lui Klaus Iohannis.În noul videoclip postat de sucevean, se remarcă discursul liderului PSD în care spunea „Plec să văd dacă s-au început lucrările de autostradă”, iar Mandachi îi răs­punde „zero”, „nimic”.

De asemenea, Mandachi a introdus în videoclip declarațiile lui de dinainte de protest: („Lasă elevii cu 15 minute mai mult în Pauză”, „Lasă mistria jos pentru 15 minute” etc.) cărora le-a adăugat o secvență dintr-o declarație aparținând lui Dragnea: „Niște șmecheri”.  În videoclip apare și președintele Iohannis spunând „Şî eu”.