Suceava Blues Festival, susținut de Primărie cu 50.000 de lei

20/04/19 ora:1:39am

Festivalul se va desfasura pe esplanada din centrul Sucevei, în perioada 6 – 8 iunie. 

Asociația Pentru Suceava, care organizează Suceava Blues Festival în perioada 6 – 8 iunie, va beneficia de 50 mii lei în baza unei hotărâri adoptate de Consiliul Local în cadrul ședinței de Consiliu Local din data de 18 aprilie. Este de menționat că, la solicitarea consilierului ALDE Ovidiu Milici, primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a propus alocarea sumei de 50.000 de lei pentru acest festival, față de 30.000 de lei cât prevedea proiectul inițial.

Vor fi trei zile de festival iar programul festivalului nu va depăși în nicio seară ora 22:00 ținând cont că se desfășoară în centrul municipiului. Debutul va fi cu o ședință jam-session susținută de BluemanS din România, care apoi va prezenta un concert de o oră și jumătate, apoi un concert al Robben Ford Band din Statele Unite iar în finalul primei zile va fi un concert al Eric Gales Band din SUA.

A doua zi de festival, ședința jam-session va fi a Rareș Totu Midnight Sun din România urmată de un concert al trupei și apoi al lui Vlad Prisacariu & Guests, iar în închiderea serii, vor evolua Berti Barbera și Nicu Patoi. A treia zi de festival va avea o ședință jam-session și concert John Montana Band din Anglia și va continua cu un concert Joe Rusti Trio & Leslie Simth din Norvegia și SUA iar închiderea festivalului va fi cu un concert Vali Răcilă și Raul Kusak (Handmade Blues). (D. P.)