Șofer din Moldova, la spital după ce a căzut din camion direct în cap, de beat ce era

19/05/19 ora:11:32am

Sâmbătă dimineață, la ora 07:55, Poliţia Municipiului Rădăuţi a fost sesizată prin 112  despre faptul că într-o parcare un bărbat a căzut dintr-un tir și s-a lovit la cap. Polițiștii au constatat că R. Iurie, din Republica Moldova, de 54 ani, se afla în autotractorul marca DAF XF care era parcat într-o parcare din Rădăuți.

Acesta a consumat băuturi alcoolice în cursul nopții și al zilei de vineri împreună cu un alt coleg în parcarea respectivă, iar sâmbătă dimineața, aflându-se în stare avansată de ebrietate, în momentul în care a încercat să coboare din cabina autotractorului a căzut pe betonul din parcare, lovindu-se la cap. R. Iurie a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Municipal Rădăuţi unde s-a stabilit că acesta prezintă următorul diagnostic „stare de ebrietate, obs. TCC, obmibilare, etilism acut ”, fiind trimis apoi la Spitalul Județean Suceava.

În cauză s-a întocmit doar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”, „nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă” şi „vătămare corporală din culpă”, cercetările fiind continuate de B.I.C. Rădăuţi.