UPDATE: Toate drumurile nationale din judet sunt “la negru”

6/01/20 ora:8:25am

UPDATE: In jurul orei 9.30, SDN Suceava a anuntat faptul ca, cu excepția DN 2E Cacica-Marginea si DN 2K Solca-Milisauti unde alternează sectoare umede cu sectoare de zăpada framintata, toate drumurile sunt la negru. Autofrezele lucreaza pentru lărgire pe tronsoanele afectate de viscol.

De asemenea, DJ 291 A a fost redeschis circulatiei,

DN 17 A, zona Dornesti, luni dimineata, in jurul orei 07.00

Pe drumurile aflate in subordinea Sectiei Drumuri Nationale Cîmpulung Moldovenesc, circulația este asigurata fără evenimente rutiere, blocaje sau derapaje. Carosabil umed cu porțiuni de zăpadă frământata 0-2 cm, ninge peste tot. Vântul 30-40km/h în Pasul Tihuta și pe DN 2E, 50-60km/h la Palma. S-a acționat cu 33 utilaje închiriate și 4 utilaje proprii, total 37 utilaje și s-au consumat 283 to sare+42 to antiderapant.

Lucrari de deszapezire pe Centura Sucevei, 6 ianuarie 2020, ora 01.00

In aceasta dimineata, pe sectoarele de drum din administrarea Sectiei de Drumuri Nationale Suceava alternează sectoare de drum umed cu porțiuni cu zăpada framintata sub 1cm. Pe parcursul nopții s-a acționat cu 33 de mașini si utilaje si o autofreza.

S-a actionat pe parcursul noptii si se actioneaza cu un numar de 31 utilaje pe drumurile judetene aflate in zona Darmanesti, Costana, Todiresti, Comanesti, Pirtiesti, Arbore, Calafindesti, Negostana, Salcea-Aeroport, Salcea-Fantanele-Roscani, Suceava-Ipotesti-Bosanci-Liteni-Dolhasca, Falticeni-Dolhasca, Probota, Cornu Luncii -Baia, Malini-Slatina, Bogdanesti-Rasca, Forasti, Vama-Moldovita, Pojorata-Izvoarele Sucevei, Panaci, Gura Haitii, Radauti-Volovat-Burla, Satu Mare, Galanesti, Maneuti.
In continuare se lucreaza la deblocarea drumului DJ 291 A dinspre Fratautii Vechi cu o Wolla. Carosabilul este acoperit cu zapada pe toate drumurile judetene si se actioneaza cu lama si material antiderapant. Mai viscoleste in zona Liteni-Lucacesti pe DJ 290C  si se intervine cu 2 utilaje, pentru largire carosabil.