Se circulă în condiții de iarnă pe toate drumurile din județ. Peste 190 de polițiști au supravegheat traficul

20/04/17 ora:11:44pm

Polițiștii au desfășurat activități de patrulare și monitorizare a traficului rutier, în vederea prevenirii accidentelor și creșterii gradului de siguranță rutieră

ninsoare drumPeste 190 de polițiști rutieri și de ordine publică atestați să desfășoare activități pe linie rutieră au acționat cu 96 de mijloace auto, fiind prezenți atât în noaptea de 19 spre 20 aprilie 2017, cât și în ziua de ieri pe drumurile publice din județul Suceava, desfășurând activități de patrulare și monitorizare a traficului rutier, în vederea prevenirii accidentelor și creșterii gradului de siguranță rutieră.

În ceea ce privește circulația pe dru­murile publice, la nivelul județu­lui Suceava nu se înregistrează drumuri închise, ci doar o restricție a autovehiculelor de mare tonaj pe DN 17A, totodată circulația autovehicu­lelor a fost oprită timp de o oră pe DN 17A, pentru a permite echipelor de deszăpezire să curețe carosabilul.

Ca urmare a măsurilor dispuse, pe drumurile publice din județul Su­cea­va nu s-au înregistrat evenimente rutiere grave, traficul desfășurându-se în condiții de iarnă, dar în deplină siguranță. Totodată, polițiștii au ac­țio­nat în 13 zone identificate ca fiind predispuse riscului de înzăpezire. (D.Z.)