Scandal intre gastile din Burdujeni si Itcani

reportersite
6/02/11 ora:9:19pm

~n noaptea de s=mb\t\ spre duminic\, în jurul orei 03.30, Inspectoratul de Poli]ie al jude]ului Suceava a fost sesizat prin intermediul serviciului na]ional de urgen]\ 112, despre faptul c\ în municipiul Suceava, pe strada Dimitrie Onciu, în zona unui magazin, are loc un scandal.

La fa]a locului, o patrul\ mixt\ format\ din poli]i[ti [i jandarmi a identificat pe Adrian S. `n v=rst\ de 25 ani [i Daniel G. de 20 ani, ambii din localitate, care au relatat faptul c\ au fost agresa]i de c\tre un grup de trei persoane necunoscute, care ulterior au plecat cu un autoturism cu numere de înmatriculare str\ine.

În urma m\surilor de cercetare întreprinse de poli]i[ti, s-a reu[it identificarea agresorilor pe strada Traian Vuia din localitate, în persoana numi]ilor Daniel C. `n v=rst\ de 22 ani, Iulian C. de 29 ani [i Cristian B. de 27 ani, to]i din municipiul Suceava. Suspec]ii au fost condu[i la sediul poli]iei în vederea continu\ri cercet\rilor, urmând ca la finalizare s\ se dispun\ procedural.

P\r]ile v\t\mate au fost transportate de c\tre ambulan]\ la Spitalul Jude]ean Suceava, unde li s-au acordat îngrijiri medicale [i au fost diagnosticate cu „traumatism cranio cerebral, contuzie vortex [i piramid\ nazal\”, respectiv „contuzie zigomatic\ dreapta”, f\r\ a se impune internarea. (O.S.)