Proiectele depuse de Foresta și Arcanul au fost acceptate de Comisia pentru aprobarea fondurilor nerambursabile

18/04/19 ora:5:44am

In ședința de azi a Consiliului Local Suceava vor fi aprobate alocarea sumelor acceptate, ieri, de comisie urmând ca în altă ședință a CL să se discute alocarea altor sume de 2,43 milioane lei 

Primăria Municipiului Suceava sprijină și în acest an sectorul sportiv, dar și pe cel cultural prin finanțări nerambursabile, având alocate sumele de 4.050.000 lei pentru sport și 100.000 lei pentru cultură. Anunțul a fost făcut, ieri, de viceprimarul Lucian Harșovschi.

Potrivit acestuia, Comisia pentru aprobarea fondurilor nerambursabile, întrunită în cursul zilei de miercuri, 17 aprilie, a declarat câștigătoare doar do­uă proiecte depuse: proiectul în sumă de 1.500.000 lei al celor de la Clubul Foresta și cel al Asociației Arcanul USV în valoare de 60.000 lei. Pro­iectele validate (Foresta si Arcanul USV) vor fi supuse votului în cadrul ședinței de Consiliu Local de azi, 18 Aprilie iar celelalte, într-o ședință ulterioară.

„Celelalte proiecte depuse, însumând 2.430.000 lei ale Clubului Sportiv Municipal (atletism, rugby, volei, canotaj, hochei, lupte, tir sportiv/arc, box), Asociației Baschet Club Castorii, Clubului Sportiv Select și Asociației Mereu Tineri au fost eligibile, dar nu au putut fi declarate câștigătoare nefiind îndeplinită condiția din legea 350/2005 de a fi mimin doi participanți la licitație”, a precizat Lucian Harșovschi. (D.P.)