Primarul Sucevei și campiona olimpică Paula Ivan au participat la evenimentul de promovare a sportului intitulat „Spiridușii Atletismului”

15/02/20 ora:7:46am

Primarul Sucevei Ion Lungu și campioana olimpică de la Seul Paula Ivan au participat, vineri, la Școala Gimnazială Ion Creangă la evenimentul organizat de Federația Română de Atletism și Asociația Județeană de Atletism Suceava „Spiridușii Atletismului”, o acțiune dedicată promovării sportului/atletismului în rândul copiilor. Ion Lungu a felicitat organizatorii și, într-o postare pe facebook, a precizat că „este bine să-i învățăm pe copii să facă sport pentru că din păcate astăzi mulți dintre ei sunt captivi tabletelor și calculatoarelor”.

Potrivit lui Ion Lungu, Primăria municipiului Suceava sprijină sportul atât la nivel de amatori cât și la nivel profesionist. Astfel, în bugetul pentru acest an au fost aprobate sume în valoare de peste un milion de euro pentru toate ramurile sportive.

Primarul s-a arătat încântat de faptul că a avut posibilitatea să o cunoască pe marea campioană olimpică de la Seul Paula Ivan, împreună cu care a împărțit dulciuri și tricouri participanților. (D.P.)