Primar filmat înjurând şi scuipând o bătrână pusă în genunchi în faţa sa (VIDEO)

25/10/15 ora:10:26pm

 Gheorghe Fron, primarul PSD al Comunei Cornu Luncii, înjură de toţi sfinţii şi ajunge chiar să scuipe o femeie de 64 de ani, care a mers la Primărie pentru a-i cere ajutorul într-o problemă privind locuinţa sa. Fron, printre scuipături, către un cetăţean al comunei al cărei primar este: “Tâmpita dracului. Du-te şi te sinucide. Mori. O proastă. Du-te în … acasă de aici. Du-te-n … mă-ti!” . Pentru că nu ar fi prima dată când este supusă la asemenea tratament, bătrâna s-a plâns copiilor ei, aflaţi în străinătate, care i-au procurat o cameră video de mici dimensiuni şi l-a filmat pe Fron cum o înjură ca la uşa cortului şi o scuipăcitiţi transcrierea unei părţi  din “dialogul” dintre primarul Fron şi bătrâna  

 primar cornu luncii 1 [800x600]

O scenă de neimaginat, ce îl are în prim plan pe Gheorghe Fron, primarul PSD al comunei Cornu Luncii, s-a desfăşurat chiar în primăria pe care acesta o conduce. PSD-istul Gheorghe Fron înjură ca la uşa cortului şi scuipă o bătrână din localitate venită să-i ceară ajutorul.

Maria Tretiag, o femeie de 64 de ani, din comuna Cornu Luncii, bolnavă cu handicap cardiac şi locomotor, a povestit că primarul Gheorghe Fron se răzbună pe ea şi pe soţul ei, după ce în trecut au refuzat să comploteze împotriva fostului primar Petru Vodă, care între timp a decedat din cauza unui atac vascular cerebral.

In primăvara anului trecut, Maria Tretiag şi soţul ei Valerian, care lucrează ca asistent la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Sasca Mică din comuna Cornu Luncii, au fost evacuaţi din clădirea fostului dispensar din Cornu Luncii, cea mai veche construcţie din localitate. Ei au primit o locuinţă socială într-un bloc din Cornu Luncii, însă apartamentul oferit familiei Tretiag era o adevărată ruină. Pereţii erau distruşi, pe jos nu erau podele, în interior fiind doar un WC şi o cadă.

„Am fost evacuaţi din fosta noastră casă şi trimişi într-un aparatament fără lumină, fără nimic, o locuinţă nelocuibilă”, a povestit Maria Tretiag. Femeia a povestit că a încheiat un contract cu primăria prin care urma să li se deconteze lucrările făcute la apartament din chiria ce urmau să o plătească, însă acest lucru nu a mai avut loc deoarece bătrâna prin prisma handicapului avut este scutită de la plata taxelor, inclusiv a chiriei aferente.

„Am împrumutat de la bănci 500 de milioane (n.r. – 50.000 de lei), am amenajat apartamentul cum am putut, însă trăim în nişte condiţii neomeneşti. Blocul nu este racordat la canalizare şi totul se revarsă la subsolul imobilului, în boxele oamenilor. Pe timp de iarnă, se face egrasie, apa se infiltrează în pereţi, iar podelele aspiră mirosul, în casă mirosind realemnte a fecale şi urină”, a spus Maria Tretiag.FRON 1 [800x600]

In plus, o nouă problemă a apărut pe capul familiei Tretiag. Cei de la E.On ameninţă cu tăierea curentului electric din data de la 1 noiembrie 2015, deoarece primarul Gheorghe Fron refuză să reînnoiască contractul de închiriere pentru locuinţa socială.

Astfel, femeia a ajuns să se roage în genunchi de primarul comunei Cornu Luncii, PSD-istul Gheorghe Fron, pentru a nu rămâne fără curent în prag de iarnă, după ce trăiesc în condiţiile în care trăiesc.

Acesta nu pare să se lase impresionat de rugăminţile bătrânei, pe care o înjură ca la uşa cortului şi ajunge chiar să o şi scuipe. Maria Tretiag a precizat că este supusă la un asemenea tratament de mai mult timp, însă nici măcar soţul ei nu a crezut cele spuse.

Pentru a demostra faptul că Gheorghe Fron o înjură şi o umileşte de fiecare dată când merge pe la primărie, bătrâna a achiziţionat o cameră video prin intermediul copiilor săi plecaţi la muncă în străinătate şi a înregistrat una dintre „întâlnirile” avute cu primarul Fron, chiar în interiorul instituţiei pe care acesta o conduce. Maria Tretiag ne-a pus la dispoziţie filmarea, iar comentariile sunt de prisos. Am transcris o parte din discuţia avută de cei doi pe holurile primăriei din Cornu Luncii, discuţie purtată în faţa mai multor angajaţi.

„Gheorghe Fron: Vă rog frumos doamnă nu-mi stricaţi ziua, nu intraţi aici!

Maria Tretiag: Dar de ce să nu intru?

GF: Doamnă nu intra aici!

MT: Domnule primar mă pun în genunchi.

GF: Du-te doamnă nu fă panaramă, plec eu de aici!

MT: Vă rog frumos să-mi rezolvaţi situaţia în care sunt.

GF: Nu vreau să te văd, du-te de aici tâmpita dracului! Mi-ai făcut dosare, mi-ai făcut de toate, a ajuns o nenorocită ca tine să vină să-mi bată obrazul. Ti-am dat casă, ţi-am dat masă, ţi-am dat de toate şi tu faci teatru aici?

MT: Cum ne-aţi dat-o domnul Fron?

GF: Tu-ţi crucea mă-ti, ieşi de aicea! Dă-i drum de aicea!

MT: Sunaţi poliţia să vedem!

GF: Suni poliţia, futu-ţi crucea mă-ti, vii cu poliţie, vii să-mi faci aicea circ?

MT: Domnule primar vă rog frumos să-mi rezolvaţi problemele că mă sinucid!

GF: Du-te şi te sinucide, dă-te, mori, o proastă, rămânem fără tine, ai nenorocit toată comuna asta.

MT: Cum adică am nenorocit toată comuna?

GF: Vine ea şi face ordine, fă ordine cu tine, cu băiatul, fă cu tacsu, care nu munceşte.

MT: Domn’ primar am problema mea…

(…)

GF: Du-te în crucea mă-ti acasă de aici, dă-i drumul de aici, panarama dracului! Du-te şi munceşte, toată viaţa trebuia să îţi faci casă, noi toţi ne-am făcut.

MT: Nu vă interesează pe dumneavoastră ce am făcut eu la viaţa mea.

GF: Panarama asta…(o scuipă).

MT: Mă scuipaţi, doamne Maica Domnului, unde am ajuns.

GF: Beţiva ordinară!

MT: Eu beţivă?

(…)

GF: Du-te-n p… mă-ti!!…(o scuipă din nou)

MT: Nu mă umiliţi în halul ăsta.”

Situaţia a fost detensionată de apariţia unui poliţist, care după discuţiile purtate cu martorii la eveniment a decis să o amendeze pe Maria Tretiag. Contactat telefonic, primarul Gheorghe Fron nu a vrut să declare nimic spunând doar că problema este mult mai veche. Acesta a venit ieri după-amiază la redacţia Obiectiv şi a susţinut că “a fost provocat” şi că astfel s-a ajuns la acest incident cu Maria Tretiag.

Până când Fron va decide să demisioneze,  am postat întreg filmul în care primarul din Cornu Luncii înjură şi scuipă o bătrână pusă în genunchi în faţa sa, pentru ca mai-marii săi politici şi organele competente să poată analiza exact comportamentul acestui edil. (Constantin ZUZEAC)

40 Comentarii pe acest subiect. Spune-ti parerea!

 1. anaerobik 28/10/2015 la ora 19:44 -

  Bre, analfabetule! Intii invata ghini, ghini limba romana si apoi abia posteaza in internet.

  Primarul e o fosila vie a speciei homo neerrectus, ablatus sapiens.

 2. Adevarul 28/10/2015 la ora 19:30 -

  PS.Sa nu ma cotati ca pupincurist a primarului Fron,nu,nici pe departe.Are fiecare defectele lui,mai ales cand lucrezi cu oamnenii.Nu poti sa-i impaci pe toti.Dar am vrut sa va relatez aceasta situatie,cunoscand ce a facut aceasta familie de-a lungul timpului,in Cornu Luncii.!!!!

 3. Adevarul 28/10/2015 la ora 19:24 -

  Nu,nu este demis,nu are pentru ce,sa te vad pe dta sa vina asa o ‘cetateanca,’zilnic la primarie,sa intre in biroul primarukui,sa se aseze pe scaun si sa inceapa cu injurii.Stiti de care?????Vreti sa va spun?????Am vazut cu ochii mei.Esti in stare sa-ti pierzi mintile,asta intomplandu-se cam de 3 ani zilnic.Poate cu unele lipsuri,cand nu vrea sa mearga.OAMENI BUNI,judecati la rece,dv,cum ati fi procedat??????Mai ales ca atunci,in mai,a fost pregatita pentru filmare,deci nu va ganditi ca a fost o regizare????Sa-l provoace cat mai mult,sa pozeze in victima?????Va aduc la cunostinta niste lucruri pe care nu le stiti,cei din alte localitati decat Cornu Luncii.Sotii Tretiag au fost amandoi asistenti medicali la Dispensarul Cornu Luncii.Au lucrat cu diferiti medici,au avut salariu decent,alte beneficii,cafea,tigari,sticle cu bautura,oaua,carne,gaini,etc.Dadea omul ce avea nu ami ca sa fie tratat cumsecade.Macar din 199o si aveau posibilitatea sa-si faca vila,nu o casa asa cum a spus Adriana Bahmuteanau la Acces Direct,dar au facut cumparaturi cu sacosele,carne,bunatati,nu a gatit doamna,mancau numai fleici,gratare,etc,si bautura din abundenta.Betiv,barbat-sau apoi si ea,umbla prin sat pe drumuri,BEATA!!!!Cum sa mai faci si casa?Copiii,s-au imprastiat in strainantate,Doamne,interesati-va cine este aceasta creatura,care a facut numai rau comunei Cornu Luncii!Este o reclamagioaica,nu se ocupa de cand a venit in acest sat,decat de scris reclamatii.Din cauza aceasta nu a avut timp sa fie o mama buna,o gospodina,sa faca o casa !!!!Uitati-va numai la figura ei,la 64 ani !!!!Se vede o figura de om rau si razbunator.VAAAAI,batranica insultata de primar,ce sa spun!!!!!Machiata,ca naiba si cu parul vopsit.Hai,lasati-ma ca mor acum!Nu-i mai tineti partea.INSEAMNA CA NU STITI NIMIC DESPRE SITUTIE. PUNCT!!!!!!!!!!!!!

 4. Zarathustra 28/10/2015 la ora 16:27 -

  apropos,am citit printre rinduri ca a fost demis! este adevarat???

 5. Zarathustra 28/10/2015 la ora 16:25 -

  din tot ce citesc din presa romana a ultimului timp imi fac o parere din ce in ce mai ingrozita de ce se intimpla in tara!
  nu vorbesc despre politica ,nu vorbesc despre alegeri,ca prevorbitorii mei,vorbes numai despre bunsimtul omenesc care lipseste cu desavirsire!
  Cum isi poate permit un PRIMAR,sa vorbeasca asa cu o cetateana, care ar putea fi mama dinsului? si numai pt virsta dinsei si tot ar merita respect! ma gindesc si pot sa pun pariu ca doamna are mai multa scoala decit unul ca acesta,ca asistenta medicala ,…
  murdariile pe care si le-a permis ar trebui pedepsite prin lege,si nu usor! Indiferent ce ar fi dinsa,ca are ajutor social sau nu,este un om si nu o zdreanta! Si de cind este cineva obligat sa-si faca o casa in Romania??? f.ciudat!au toti romanii o casa? dinsii au avut locuinta in dispensar,pt ca au lucrat acolo,ce rost avea sa faca o casa?
  ma rog ,vorba lunga saracia omului! sint bucuroasa ca acum 45 de ani am ales sa parasesc tara asta…si cu toate ca as fi vrut sa-mi petrec batrinetea acasa in tara, nu am sa o mai fac….sa ma intorc la evul mediu ? NU ,mersi! Va pup !

 6. Zarathustra 28/10/2015 la ora 15:58 -

  as vrea sa te vad pe dumneata in aceasta situatie…sau mai bine mama dumitale! rusine sa vorbesti asa ceva!

 7. kim ir sean 27/10/2015 la ora 21:27 -

  primarul are

 8. Adevarul 27/10/2015 la ora 14:41 -

  Daca nu sunteti in cunostinta de cauza,nu mai comentati!!!Nu va doresc sa aveti nimic in comun cu aceasta creatura,care se da o batrana bolnava.Dv.nu stiti cat rau a facut aceasta comuneiNumai cand a fost asistenta la Dispensar,reclamatii peste reclamatii la doctorii cu care lucra,la celelelalte asistente,la tot ce-i iesea in cale.A stat o viata in cladirea dispensarului,au mancat si au baut ,au frecat banii ,ciubucurie,ca amandoi erau asistenti,nu au facut o casa cat de mica,ca dealtfel cum au facut toti gospodarii din Cornu Luncii.Acum au pretentii.Doamne,sa nu aveti parte de asa ceva.Tai poala si fugi.Sunt comentarii pro si contra Fron,dar nu va doresc sa o cunoasteti si sa aveti ceva in comun cu aceasta jigodie,care nu a facut nimic in viata,decat sa scrie reclamatii!!!!!are un copil cu ei acasa,caruia ii da in fiecare zi bani de tuica si tigari,altfel ii bate pe amandoi.Asa l-au crescut.Vesnic cheama politia ca a batut-o fecioru-sau.Nu va luati dupa jigodia asta.Este o vrajitoare!

 9. adrian 27/10/2015 la ora 12:59 -

  Auzi DANDANA daca mata ar fi fost in locul batranei tot asa ai fi comentat? Daca statul te-ar da afara din casa si ti-ar da o casa darapanata tot asa ai fi comentat? Mai oameni buni nu conteaza ce boli ai, cati bani ai , ce servici ai daca statu trebuie sa-ti dea o casa sau un ajutor trebuie sa ti-l dea cum se cuvine nu cum vor ei , si persoanele ce comenteaza in favoarea primarului sa se spanzure impreuna cu el. Caci doar curvele de oameni care il cunosc si il ling in cur pe acel primar poate sa vb. asa de frumos despre el , caci doar le iese si lor ceva acolo nu?

 10. Artan 27/10/2015 la ora 11:08 -

  Un PSD-ist tipic. Ce sa zic , te implora cu galetile si uleiul electoral apoi cand e cu sacii in car … uite ce se intampla. Din cate am inteles tot femeia a fost cea amendata. Normal, daca Politia Locala este tot “proprietatea primarului’ aplica legea dupa vointa acestuia.
  Ma intreb cate rude are angajate la primarie acest primar.