Polițist sucevean, după ce a văzut cât câștigă un infirmier: “Mi-am luat găleată cu mop. Pun trusa criminalistică în cui, după 20 de ani”

21/01/19 ora:8:13am

Polițistul criminalist sucevean Bogdan Bănică (foto), vicepreșe-­dinte al Sindicatului Național al Polițiș­tilor din România SNPR DECUS, a spus ironic pe Facebook că și-a cumpărat găleată cu mop, după ce a văzut cât câștigă un infirmier. Bogdan Bănică a postat pe pagina de Facebook fluturașii de salariu din care rezultă că un infirmier debutant câștigă mai mulți bani decât un polițist cu zece ani vechime.

”Cred că pun trusa criminalistică în cui, după 20 de ani”, spune, ironic, polițistul.

Iată mesajul postat duminică de Bogdan Bănică:

”Cu un #share informația poate ajunge și la Minister (era să spun Secretariat).

După vreo postare mai “acidă”, secretara își pune subalternii să mă contacteze, încercând să mă tempereze. Că de ce sunt așa nemulțumit, că de fapt la minister curge DECÂT lapte și miere, că nu mai au loc covrigii pe coada câinilor.

DECÂT la minister poate, că în teritoriu realitatea e alta. Poate chiar mai dură decât o prezint eu uneori. și sunt două variante: ori nu o cunoașteți și atunci ar trebui să plecați cu toții, ori o cunoașteți și ne luați de proști, variantă în care, ghiciți, ar trebui să plecați cu toții.

Drept dovadă, un infirmier de­butant (tot respectul pentru meseria oricui) câștigă mai bine decât un polițist cu 10 ani ve­chime.

Mi-am cum­părat o găleată cu mop și cred că pun trusa criminalistică în cui, după 20 de ani.

A propos, știe cineva când se fac încadrări pentru personal neca­lificat la vreun spital? Că tare mă bate-un gând…

Bogdan Bănică, Vice­pre­ședinte Sindicatul Național al Poli­țiștilor din România SNPR DECUS”.

 

3 Comentarii pe acest subiect. Spune-ti parerea!

 1. Marin 21/01/2019 la ora 21:30 -

  Esti idiot rau. Pe cuvant, sa debitezi atatea prostii in cateva randuri nu e la indemana oricui. Ti se pare ca un ofiter de politie cu o vechime de 10 ani intr-o specializare in care esti chemat la toate nenorocirile, zi si noapte, este platit prea mult, cand castiga 3500 lei? Ai insa pretentia de la el sa devina zmeu, sa treaca peste salariul de rahat, dotarile de cacat, sa faca ore suplimentare, neglijandu-si familia, pentru a ajuta saracii “domnii afaceristi” jefuiti. Sa nu va reproduceti, nici tu, nici florina de mai sus! Idiotilor!

 2. Florina 21/01/2019 la ora 13:22 -

  Aoleu, ce-mi place cand bugetarii cu salarii si asa foarte mari raportat la ce produc efectiv, se sfasie intre ei. Mai multa smerenie domnilor si doamnelor bujetare. Sa vina lenus de la infimerie si sa plimbe mopul la privat facand ”garzi patriotice neplatite” inca vreo 4 ore pe zi pe 10 milioane sa vada cum e. Se freaca menta prea mult la stat pe niste salarii astronomice in foarte multe domenii. De asta nu avem autostrazi. Degreaba urla liderii opozitiei pe tema asta, dar uita ca fiind de ”dreapta” sunt bugetari cu totii sau isi infing acele de la seringi prin firme privilegiate in bugetul statului. Te apuca rasul cand constati ca adevarata clasa de mijloc e acum la PSd, iar ”asistatii social” adica cei de la privat care nu castiga nici macar 15 milioane, incet incet se muta spre ”dreapta” politica. S-au inversat rolurile. Bugetarii au ajuns motorul progresului….

 3. Sucevean 21/01/2019 la ora 11:07 -

  De ce nu vorbeste domnul politist la cum se freaca menta la politie. Sunt “N” cazuri nerezolvate, dosarele dureaza 100 ani pentru ca stau toti in birouri si se joaca SOLITAIRE.
  Sunt 100% de acord ca ar trebui salarii mai mari, dar cu conditia sa fie platiti dupa realizari. Cum? De exemplu: 2018 ai avut 100 cazuri si ai rezolvat 50, ai 50% din salariu.
  In plus, la infirmiera vezi niste ore suplimentare, garzi, etc. Voi ce faceti? Ar trebui domnul vice-presedinte sa faca un site, unde sa se planga oamenii si o sa vada ca de fapt au salarii MUUUULLLLLTTTT prea mari din punctul de vedere al celor ce-i platesc.
  Reamintesc ca niste oameni de afaceri suceveni vor sa-si faca propria politie dupa ce au fost JEFUITI cu autori necunoscuti si cei ca domnul vice, NU POT SAU NU STIU ce sa faca!