Piesa Bilionera , interpretată de suceveanca Otilia, a acumulat peste 3 milioane de vizualizări pe YouTube

11/06/14 ora:10:47pm

OTILIA-2014-utv [800x600]Tânăra vedetă este promovată în lumea muzicii de către Ionuţ Bejinariu, un impresar sucevean de succes 

Ionuţ Bejinariu este un sucevean de succes mutat în Bucureşti, care lucrează în domeniul divertismentului de peste 10 ani, având propria casă de discuri. In portofoliul său putem găsi peste 100 de piese lansate şi 11 artişti. Mulţi dintre suceveni îl recunosc din implicarea sa activă în organizarea de evenimente pentru tineret în urma cu şapte ani, pe plan local şi national, toate sub emblema “Tu Si Romania”, brand fondat de el în 2006. Totodată a sponsorizat ani la rând liceele din Suceava cu premii în urma acordării titlurilor Miss şi Mister Tu Si Romania. In acest moment vedeta pe care o promovează în lumea muzicii este suceveanca Otilia, a cărei piesă “Bilionera” însumează peste 3 milioane de vizualizări pe toate canalele YouTube şi e declarată hit în România.

 

Piesa este difuzată pe posturile de radio din peste zece ţări, cum ar fi Maroc, Grecia, Bulgaria, Serbia, Italia, Albania, Turcia. Ionuţ Bejinariu a promovat prin toată activitatea sa, valorile sucevene, prima trupă ce s-a bucurat de un real succes peste hotarele ţării fiind trupa DeepSystem in anul 2010.

ionut_Bejinariu [800x600]

Ionut Bejinariu

“Din totdeauna am dorit să promovez valoarile sucevene şi prin aportul meu să aduc un plus valoare oraşului natal. Piesa Bilionera se va bucura şi de un videoclip şi o nouă versiune alături de un artist internaţional, al cărui nume nu vrem să-l divulgăm pentru moment”, a declarat Ionuţ Bejinariu. In prezent, omul de afaceri sucevean deţine casa de discuri “JHaps Records”, agenţia de impresariat “ShowMania”, trei studiouri de producţie muzicală, studio foto, departamente de promovare, deci cam tot ceea ce este nevoie pentru lansarea unui artist.

“Am început prin a ne promova artiştii la nivel internaţional având în momentul de faţă cel puţin câte un partener de nădejde în fiecare teritoriu al lumii, şi când spun asta mă refer la case de discuri, radiouri, agenţii. Suntem prezenţi în fiecare an la cele mai mari congrese ale caselor de discuri cum ar fi Midem, Amsterdam Dance Arena, unde ne promovăm, artiştii şi legăm noi relaţii. Avem compozitori şi ingineri de sunet cu experienţă de aproape 15 ani. Prin munca depusă în ultimii ani, Bejinariu a devenit o figura cunoscută în showbiz-ul românesc, promovându-şi cu success artiştii la cele mai cunoscute emisiuni de divertisment din Romania cum ar fi “Neaţa cu Răzvan şi Dani”, “Un Show Păcătos”, “Răi da’ Buni”, “Teo Show” şi multe altele. (Cristina RUSTI)

Ionut_Bejinariu_cu_LMFAO [800x600]

Ionut Bejinariu, alaturi LMFAO