Patru tineri au vandalizat mașini și coșuri de gunoi în George Enescu

14/07/18 ora:7:09am

Patru indivizi care lo­veau ma­șinile par­cate, co­­­­șurile de gu­noi și aran­jamente flo­rale, prinși în fla­­­grant de polițiștii lo­cali  image description

Ieri dimineață, în jurul orei 05.00, o patrulă de ordine publică a Poliției Locale Su­cea­va, Serviciul Ordine Li­niș­te Publică și Pază nr.1, aflân­du-se în serviciul de patrulare cu autoturismul din dotare, în zona bulevardului George Enescu, a surprins un grup de patru persoane care efectuau acte de vandalism.image description

Doi tineri din grup aveau asupra lor bucăți de fier beton lungi de aproximativ doi metri cu care loveau mașinile parcate și mobilierul stradal. La vederea polițiștilor locali, indivizii au luat-o la fugă printre blocuri. Pornind în urmărirea lor, patrula l-a imobilizat pe S.P.J., în vârstă de 19 ani, cu domiciliul în municipiul Suceava, și l-a dus la sediul Poliției Locale. Au fost constatate distrugeri la trei autoturisme și la coșuri de gunoi și aranjamente florale. În vederea continuării cerce­tării sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, nu­mitul S.P.J. a fost predat la Poliția Municipiului Suceava. (D.Z.)

2 Comentarii pe acest subiect. Spune-ti parerea!

 1. Gigi 14/07/2018 la ora 10:46 -

  Sa i se spună numele complet Șerban Paul Jean care în loc sa învețe sa și ia Bac ul are preocupări urâte. Își face de râs părinții care la au crescut! A căzut de fraier ca de obicei!!! Sau a prizat ceva!!!

  • Ganditorul 16/07/2018 la ora 10:08 -

   Foarte bine ca i-ati dat numele. Acesti pisolcosi teribilisti trebuiesc stiuti de lume si pedepsiti de politie, ca, pe viitor sa se gandeasca de doua ori inainte sa faca asemenea gesturi.

   Fiti sigur ca daca l-au prins pe imbecilul asta, o sa se ajunga repede si la ceilalti. Politia are grija.