Pasageră rănită ușor într-un accident pe strada Mircea Şeptilici din Suceava

9/11/19 ora:5:44am

Joi, 7 noiembrie, în jurul orei 07:00, Gabriel C., de 23 de ani, din comuna Dumbrăveni conducea    autoturismul marca Volkswagen Passat pe strada Mircea Şeptilici din municipiul Suceava, având direcția de deplasare dinspre Zamca către Burdujeni. În zona intersecției cu strada Cernăuți, la efectuarea virajului stânga nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism marca Seat Alhambra, care circula din sensul opus, pe str. Nicolae Labiș, intrând în coliziune laterală cu acesta. Autoturismul marca Seat era condus în momentul impactului de Ovidiu N., de 52 de ani, din Suceava, iar în mașină se afla și Dana P., de 48 de ani.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a pasagerei din Seat, care a fost transportată la Spitalul Județean Suceava, unde, după efectuarea investigațiilor medicale, i s-a stabilit diagnosticul „contuzie umăr, contuzie membru inferior stâng”.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0,00. Acestora li s-a prelevat câte o probă biologică de sânge necesară în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările sunt continuate de Poliția Municipiului Suceava – Biroul Rutier, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”. (O.S.)