Parteneriat între Clinica din Graz – Austria și Spitalul Județean Suceava

19/03/19 ora:6:59am

Parteneriatul vizează construirea unui Centru de recuperare pentru specialitățile Cardiologie, Ortopedie, Neurologie și Psihiatrie  

Conducerea Spitalului Județean Suceava a semnat un parteneriat cu grupul Sanlas Holding Graz pentru construcția unui centru de recuperare, în județul nostru, pentru specializările Cardiologie, Ortopedie, Neurologie și Psihiatrie, centru în care ar urma să vină medici din Austria să lucreze alături de medici suceveni. “Domeniul recuperării este unul deficitar și nu doar în județul nostru, ci în întreaga țară. Există disponibilitate din partea dumnealor și sperăm să finalizăm acest proiect. Acum așteptăm un fel de chestionar pe care va trebui să-l completăm și să-l trimitem în Austria. În funcție de acesta se va decide mărimea centrului, numărul de paturi.  Deschiderea este totală și din partea Consiliului Județean”, a explicat ­ma­nagerul Vasile Rîmbu (foto).

Pacienții se vor putea adresa centrului atât în regim privat, cât și prin sistemul de asigurări de sănătate. (Cristina RUŞTI)