Papucarii de la MARELBO, sub asediul organelor de control

31/03/16 ora:9:37am

Cele peste 70 de magazine din țară, precum și fabrica de încălțăminte de la Bivolărie – Vicovu de Sus au fost luate ieri la puricat de polițiști și inspectori ANAF. Conform primelor informații, descinderile polițiștilor și ale inspectorilor ANAF au în primul rând legătură cu reclamații privind promovarea și vânzarea unor produse de încălțăminte copiate după mărci celebre  

marelbo

Fabrica din Bivolarie a firmei MARELBO

Polițiștii și inspectorii ANAF au descins ieri la fabrica de încălțăminte Marelbo din Vicovu de Sus, dar și la peste 70 de magazine pe care firma patronată de Aurel Bobu le deține în mai multe localități din țară. Verificările făcute au dus la confiscări de bunuri și de bani. Nu a fost făcut public cuantumul acestor confiscări dar, conform unor informații,  descinderile polițiștilor și ale inspectorilor ANAF au o legătură directă cu reclamații privind promovarea și vânzarea unor produse de încălțăminte copiate după mărci celebre. In aceste condiții, patronii firmei Marelbo sunt cercetați pentru furt intelectual, evaziune fiscală și alte infracțiuni economice.

Fondată în 1994, la Vicovu de Sus, compania MARELBO este considerată una dintre cele mai mari producătoare de încălțăminte din România. Fondatorul companiei este Aurel Bobu, acesta fiind în același timp și proprietarul ei. De-a lungul timpului firma s-a dezvoltat ajungând să aibă peste 500 de angajați.  Compania Marelbo are propria fabrică în Vicovu de Sus, fabrică cu o capacítate de producție de peste 2.000 de perechi de pantofi pe zi.

Conform Wall-Street.ro, în 2014 afacerile Marelbo au ajuns la peste 13 milioane de euro. (N.R.)

21 Comentarii pe acest subiect. Spune-ti parerea!

  1. justitiarul 02/04/2016 la ora 17:07 -

    ar trebuii sa ne unim si sa-i scoatem pe toti straini din tara,o revolta generala,nu se mai poate fratilor