Othello Piano Trio va concerta in data de 26 octombrie 2017 ora 19 pe scena Auditoriumului ”Joseph Schmidt” de la USV

14/10/17 ora:8:45am

othello-piano-trioConcept unic în România, Othello Piano Trio propune o abordare proaspătă a blues-ului condimentat cu  arome de folk și jazz, într-un fusion de o manieră inedită. Surpriza vine din regăsirea unor teme clasice alături de noi și inspirate teme românești. În esență, un pian (Florentin Milcof), percuția (Dan Socheri) și basul (Sabin Tăranu) vă vor spune o poveste a muzicii fără granițe și fără etichete, acea muzică ce ne ține pe toți, dintotdeauna, împreună.

Liderul trupei, Florentin Milcof (nume de scenă Othello, “botezat” așa de jurnalistul George Stanca în 1999) a cântat în lungul și în latul lumii, din Canada până în Coreea de Sud, cu oprire în Germania, Tunisia sau Elveția. În România a orchestrat, compus și interpretat pentru 12 albume ale unor artiști ca Iris, Felicia Filip, Blue Spirit, Claudiu Mirică, Direcția 5, a cântat alături de Paula Seling, AG Weinberger, Laurențiu Cazan, Stefan Bănică jr și alții. A realizat emisiuni muzicale pentru Tele 7 ABC, Realitatea TV, Radio Romantic, Antena1. A fost distins cu premiul pentru cea mai bună orchestrație – Iris Athenaeum în cadrul Galei Industriei Muzicale Românești.

”Este o bucurie să cântam la Suceava, mai ales că eu aici m-am născut și loc cu oameni mai frumoși nu am întâlnit pe unde am umblat. Sperăm să surprindem plăcut  publicul sucevean cu spectacolul nostru de Blues made in Romania. Multumim Universității ”Stefan cel Mare” că ne-a oferit ocazia să aducem muzica noastră în care se îmbină mai multe genuri muzicale în Bucovina, locul în care multe nații și culturi s-au întâlnit și au trait în pace și armonie”, a spus Laura Sgârcitu, managerul Othello Piano Trio.

Prețul unui bilet este de 10 lei pentru studenți, elevi și pensionari și 20 de lei pentru publicul larg, acestea putându-se achiziționa de la sediul Casei de Cultură a Studenților Suceava, dar și online de pe ccs-sv.ro, biletesuceava.ro, informează un comunicat al organizatorilor.