Opt elevi de la Colegiul “Andronic Motrescu” din Rădăuți au ajuns la spital, după ce s-au luat la bătaie

20/10/17 ora:3:04am

Pentru a se apăra, unul dintre elevi a scos din buzunar un spray lacrimogen și a pulverizat către colegii săi

 liceu agricol radauti

Opt elevi de la Colegiul “Andronic Motrescu” din municipiul Rădăuți au ajuns ieri la Centrul de Primiri Urgență din cadrul unității spitalicești din localitate, necesitând asistență medicală, după ce unul dintre colegii lor a pulverizat cu spray lacrimogen. Se pare că băieții au fost implicați într-o altercație, în sala de clasă, iar pentru a se apăra, unul dintre ei a scos din buzunar un astfel de spray, opt dintre elevii prezenți având nevoie de asistență medicală. “In cursul zilei de astăzi (n.r. ieri) au ajuns la spital opt elevi de la Colegiul “Andronic Motrescu”, intoxicați cu spray paralizant. Unul dintre ei este major, ceilalți șapte sunt minori. Vreau să menționez că cel mai mare dintre ei, a plecat déjà acasă, colegii lui fiind internați pentru a fi ținuți sub observație, fiind diagnosticați cu afecțiuni alergice și atacuri de panică”, a declarat Traian Andronachi, managerul Spitalului Municipal Rădăuți. (C. R.)

3 Comentarii pe acest subiect. Spune-ti parerea!

 1. Adrian 20/10/2017 la ora 12:17 -

  Numai tarani si cocalari “invata” la acest liceu din Radauti.

  • Negru Cătălin 20/10/2017 la ora 20:22 -

   Dacă într o unitate de învăţământ există specimene care mai de care nu înseamnă că majoritatea sunt la fel hipiotule,sunt unii care chiar învaţă,poţi merge la CTR și să observi cum profesorii dau note pe bani sau la Hurmuzache unde se fac și acolo destule,ai o gândire de ţânc,culturalizează te

  • Alina 21/10/2017 la ora 20:16 -

   Băi Adriane, ia auzi, dacă nişte elevi au făcut chestia asta, nu îi judeca pe toţi la fel. Cine eşti tu, ca să îi judeci pe alţii? Ţi se pare mai bine la CTR sau la Hurmuzachi, unde notele se iau pe bani? Măcar acest liceu este decent, are activităţi extraşcolare, are profesori buni, si în primul rând există disciplină!!