O femeie însărcinată în trei luni a ajuns la spital bătută de nașul de cununie

14/12/18 ora:7:14am

Femeia din Fântânele, în vârstă de 28 de ani, a necesitat asistență medicală după ce nașul ei de cununie a luat-o la bătaie. Se pare că cei doi fini au luat o vacă de la nașul lor, pe care însă au uitat să o plătească 

O femeie în vârstă de 28 de ani din comuna Fântânele, însărcinată în trei luni, a ajuns la Unitatea de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean Suceava, după ce nașul de cununie a împins-o în curte și a lovit-o cu piciorul. Din declarațiile femeii a reieșit că ea, împreună cu soțul ei, a luat de la Dumitru M., de 44 de ani, din Corocăiești, o vacă, pe care, susțin ei, au plătit-o, dar bărbatul, care este și nașul de cununie al celor doi, s-a răzgândit între timp și le-a cerut mai mulți bani. Văzând că nu-și primește banii, acesta împreună cu fiul său, în vârstă de 22 de ani, și cu un prieten al băiatului s-au dus la casa finilor, în comuna Fântânele. “Au venit pe la zece seara și l-au chemat pe soț la poartă. Nașul îl tot punea pe băiat să vorbească și să ceară bani. Soțul a încercat să le explice că e prea mult și nu avem de unde da. L-au luat toți trei la bătaie. Nașul i-a pus piedică și a căzut, iar băiatul a început să-l lovească cu picioarele. Am auzit țipete și am ieșit afară. M-a lovit și pe mine și m-a târât de braț, prin zăpadă. Am strigat că sunt însărcinată, dar nu i-a păsat de nimic. M-a lovit și pe mine și pe soț. Un vecin a sunat la Poliție”, a povestit victima. La fața locului s-a prezentat atât un echipaj de Ambulanță, cât și un echipaj al Poliției. Soții bătuți au fost transportați la spitalul sucevean, în timp ce agresorii trebuie să dea socoteală în fața oamenilor legii.

Se pare că sarcina femeii nu a fost pusă în pericol, în schimb soțul ei are nevoie de 14 zile de îngrijiri medicale. Oamenii legii au ­des­chis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a întâmplat totul. (Cristina RUŞTI)