O femeie care a căzut din taxi a reclamat incidentul la Poliție după nouă ore

18/10/18 ora:6:44am

Soferul a plecat de pe loc prea repede, iar femeia a căzut lângă taxi. Ea a continuat cursa, iar după nouă ore a mers la spital și a anunțat Poliția  

O femeie de 70 de ani din București a sesizat prin 112 marți seară, la ora 21.20, Poliția Municipiului Vatra Dornei despre faptul că a căzut din taxi în aceeași zi, la ora 12.00.

Constantin B., de 47 de ani, din Vatra Dornei, în timp ce efectua transport de persoane în regim taxi, cu un autoturism Dacia, s-a deplasat pe strada Mihai Eminescu pentru a prelua o comandă.

Acesta a oprit taxiul lângă Minodora M.‚ iar în timp ce aceasta urca în autoturism conducătorul auto a pus în mișcare mașina pentru a pleca de pe loc, moment în care victima s-a dezechilibrat și a căzut lângă autoturism.

După producerea incidentului Minodora M. i-a solicitat conducătorului auto să o transporte la domiciliu, pe str. Mihail Sadoveanu, nr. 10, refuzând să se prezinte la spital, iar în jurul orei 21.20 aceasta a solicitat o ambulanță pentru a fi transportată la Spitalul Municipal Vatra Dornei, pentru îngrijiri medicale, unde i s-a stabilit diagnosticul „escoriații genunchi drept, declarativ cădere accidentală din autoturism la ora 12.00”.

Şoferul s-a ales cu dosar de cercetare pena­lă pentru săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”. (O.S.)