O elevă de la un liceu din Fălticeni se iubește de vreo trei ani cu un profesor de la țară

18/02/19 ora:7:41am

Profesorul predă la o școală din localitatea Fântâna Mare. Chiar mama fetei a fost cea care le-a “binecuvântat” relația, pentru că “băiatul are facultate”, deși bunica fetei a reclamat și la școală, și la ISJ relația cadrului didactic cu nepoata ei minoră. Fata avea vreo 15 ani când a început relația cu profesorul. De curând, ea a împlinit 18 ani, iar cei doi nu mai fac din dragostea lor un secret. Se afișează împreună, se sărută în public și postează fotografii, unul în brațele celuilalt, pe rețelele de socializare

O elevă în clasa a XII-a de la un liceu din Fălticeni se iubește cu foc cu un cadru didactic. Este drept că profesorul, un bărbat de aproep 30 de ani, predă la o altă unitate de învățământ, mai precis la o școală din Fântâna Mare, dar până la urmă tot statutul de dascăl îl are și se presupune că își educă elevii să respecte și ceea ce este moral. Se pare că idila dintre cei doi a început în urmă cu trei ani, când fata avea puțin peste 15 ani. La acea vreme, bunica copilei a luat cu asalt atât unitatea de învățământ unde studiază nepoata, cât și Inspectoratul Scolar Județean. Bătrâna a încercat să tragă un semnal de alarmă, menționând peste tot faptul că “ginerică” e profesor, iar nepoata ei este elevă și minoră, pe deasupra. Nu a luat-o nimeni în seamă, din păcate, mai ales că mama fetei a declarat peste tot că ei îi place băiatul și este de acord cu relația lor. “Cum să nu-mi convină, este băiat bun, cu facultate. Decât să vină unul de pe stradă să o ia, mai bine domnul profesor”, a fost poziția mamei atât în fața conducerii școlii, cât și în fața reprezentanților ISJ.

Anii au trecut, iar relația dintre cei doi se pare că s-a consolidat. De curând fata a împlinit 18 ani, iar cei doi nu mai fac din dragostea lor un secret. Se afișează împreună, se sărută în public, ba mai mult, postează și fotografii, unul în brațele celuilalt, pe rețelele de socializare. “Sunt tot timpul împreună, el nu mai are niciun fel de reținere, vine și o ia de la școală. Ne întâlnim prin curte, dar nu pare deloc stingherit de ideea că se întâlnește cu o elevă”, ne-a povestit un cadru didactic de la unitatea de învățământ fălticeneană. {i colegii fetei sunt destul de uimiți de situație, iar bârfele nu sunt deloc ocolite. Fetele o privesc cu invidie – “a reușit să facă un profesor să se îndrăgostească de ea”, susțin unele colege, în timp ce băieții sunt de părere că “totul e despre bani, îi place să primească atenții”.

Cert este că elevii din clasa a XII-a de la liceul din Fălticeni nu sunt preocupați în această perioadă doar de simulările examenului de Bacalaureat, care bat la ușă, ci dezbat telenovela dintre colega lor si profesorul de la țară. (Cristina RUSTI)

2 Comentarii pe acest subiect. Spune-ti parerea!

 1. Georgiana Niculeasa 19/02/2019 la ora 12:04 -

  Nu ințeleg care e problema unora, e treaba ei ce și cum face!
  Nu găsiți subiecte mai interesante pe care sa le publicați și vă luați de oameni…fără nicio legătură.
  Cunosc această situație și pot spune ca in acest articol sunt scrise doar aberații!
  Sunt probleme imense care nu se discuta si voi scrieți articole despre viața unor persoane care nu fac absolut nimic greșit!

 2. Doru 18/02/2019 la ora 10:01 -

  Tot timpul au fost astfel de cazuri!Ce invidie… Mai rău și urat când ea e mai mare și profesoara, dar când sunt un cuplu.. Ce ne interesează…