Nouă provocare lansată de Ștefan Mandachi, cu ocazia alegerilor: „Provoacă trei pretenași! Trei telefoane, trei mașini pline. De data asta, NU mai sta 15 minute”

26/05/19 ora:3:59pm

Omul de afaceri Ștefan Mandachi, cel care a construit primul metru de autostradă din Moldova, lansează o nouă provocare celor care încă nu au votat: „Provoacă trei pretenași! Trei telefoane, trei mașini pline. De data asta, NU mai sta 15 minute”.

Cu o cușmă pe cap, Ștefan Mandachi a postat pe Facebook un video în care merge, alături de câțiva cunoscuți, spre secția de votare.

„Provoacă trei pretenași! Trei telefoane, trei mașini pline! Apoi postează! Eu am dat trei telefoane și am adunat 5 mașini. Atât! De data asta, NU mai sta 15 minute! Atât îți ia să ajungi de acăsucă până la secția de votare. 15 minute. Ca să nu te victimizezi mai apoi patru ani!”, a scris omul de afaceri.

Postarea omului de afaceri a strâns aproape 1.000 de like-uri. Majoritatea utilizatorilor îl felicită pentru inițiativă, iar unul dintre ei îi sugerează să sune mai mulți prieteni, pentru că județul Suceava nu stă bine deloc la prezență.

Un alt utilizator comentează cu o poză din Londra, Barking, scriind că stă de ore la coadă, dar nu renunță. Un altul îi scrie că a votat la Roma după 3 ore de stat la coadă în ploaie.