Nouă conducere la Inspectoratul Județean în Construcții Suceava

27/02/20 ora:8:57am

Cătălin Fodor este noul inspector șef județean și va ocupa această funcție cel puțin 6 luni, până la organizarea unui concurs. El îl înlocuiește pe Cristian Prescornițoiu, acesta din urmă fiind anterior la șefia Inspectoratului Județean în Construcții Vrancea. Despre Cristian Prescornițoiu s-a vehiculat în media suceveană și nu numai că, în 2018, a făcut afirmații tranșante cu privire la românii din diaspora, opinând că ar trebui să fie primiți cu șocuri electrice. Astfel de declarații au avut repercursiuni negative în plan ­media­tic, mai mulți lideri politic locali luând atitudine față de numirea fostului șef al ISC Vrancea la condu­cerea structurii de la Suceava.

Inginerul fălticenean Cătălin Fodor, fost inginer constructor la defuncta societate Constar S.A. Fălticeni, iar din iulie 2006 până în septembrie 2019 a lucrat la Primăria Fălticeni, ultima funcție ocupată fiind de director executiv – urbanism, ulterior inspector la Direcția Tehnică din cadrul Consiliului Județean Suceava, a fost transferat – începând cu data de 27 ianuarie 2020 – la Inspectoratul Județean în Construcții Suceava, și se știa de atunci că urmează să fie numit șef al instituției. Cătălin Fodor a absolvit Facultatea de Construcții din cadrul Universității Tehnice „Gheor­ghe Asachi” din Iași, unde a urmat și un master în „Restaurarea Construcțiilor Inginerești și a Monumentelor de Artă”. (D.P.)

1 Comentariu pe acest subiect. Spune-ti parerea!

  1. argon 27/02/2020 la ora 14:25 -

    Cartierul G. Enescu trebuie personalizat cu gust estetic si patriotism local.
    Si orasul trebuie personalizat, iar asta cade in atributiile unui colectiv de arhitecti, selectati in urma unui concurs, oameni de valoare, de buna credinta, cu simt artistic si patriotism local.

    Sa se inteleaga odata ca aceste probleme se rezolva cu profesionalism si competenta si nu dupa ureche, de catre cei din conducere,