Modificări la programările online la Serviciul Permise și Înmatriculări

16/05/18 ora:7:51am

Programările online pentru permise și înmatriculări auto pentru persoane fizice de pe site-ul Prefecturii Suceava se sistează și vor fi efectuate pe platforma Ministerului de Interne. Programările făcute până pe 15 mai rămân valabilecozi permise 2

Începând de ieri, 15 mai 2018, la Serviciul Public Comunitar Re­gim Permise și Înmatriculare Vehicule – stucutură a Ministerului de Interne aflată în subordinea Prefecturii Suceava – pentru persoanele fizice, toate operațiunile online se vor efectua pe platforma drpciv.ro. Potrivit unui comunicat al biroului de presă al Instituției Prefectului – Județul Suceava, platform respectiveă este pusă la dispoziție de MAI, prin Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor.

Programările pentru perioada următoare efectuate până la data de 15 mai 2018 sunt valabile și pot fi descărcate de pe site-ul Prefecturii Suceava. Persoanele juridice se vor programa, în continuare, pe site-ul Prefecturii Suceava – sv.prefectura.mai.gov.ro. În vederea programării, pe harta județelor afișată pe platforma DRPCIV se va selecta, mai întâi județul, apoi tipul operațiunii. (D.P.)