Mii de suceveni au luat parte la manifestările prilejuite de Zilele orașului

25/06/19 ora:6:36am

Mii de suceveni au participat la ma­ni­festările din aceste zile prilejuite de Zilele Sucevei, majoritatea fiind organizate la IULIUS MALL. Cu toate că vremea a fost capricioasă, alternând între perioade de căldură dogoritoare urmate de răcire bruște și ploi, sucevenii nu s-au dat de o parte și mulți dintre ei au fost la diversele evenimente organizate în parcarea mall-ului din lunca Sucevei și nu numai acolo. Asta deși capriciile vremii au dat un pic peste cap planurile organizatorilor privind concertele de sâmbătă programate în parcarea Iulius Mall cu ocazia Zilelor Sucevei. Totuși, la momentul de vârf – focurile de artificii de după concertul trupei CARGO din seara zilei de 23 Iunie – aproximativ 10.000 de persoane se aflau în parcarea de la Iulius Mall. Nu doar concertul CARGO – mult așteptat de publicul sucevean și nu doar de cel tânăr cu un gust aparte pentru rock – a fost un cadou specataculos pentru participanți, ci și focul de artificii care, anul acesta, a fost peste media celor din anii precedenți. Efectele piro­tehnice au durat în jur de 10 minute, iar numeroși suceveni s-au delectat cu focurile de artificii.

De menționat este, totuși, faptul că o întârziere de peste o oră a fost „contabilizată” de Bucovina Dance Studio și asta doar din cauza vremii capricioase, însă cu toate acestea aproximativ trei ore au durat evenimentele programate de care sucevenii s-au bucurat: Doddy, Irina Rimes, Alessia și Cargo.

Programul Zilelor Sucevei a conti­nuat și luni, 24 iunie, când au fost programate o ceremonie de acordare a titlurilor de „Cetățean de onoare”, dar și sărbătorirea „cuplurilor de aur” – su­ce­venii care au împlinit în acest trimestru 50 de ani de căsătorie neîntreruptă – după care au urmat concerte de muzică populară începând cu ora 16:30. Din păcate, și ieri după-amiaază ploile au perturbat programul stabilit. (D.P.)