Medicul de familie din Siminicea a murit ieri într-un incendiu

12/01/18 ora:7:30am

Se pare că femeia, in varsta de 44 de ani, a murit intoxicată cu dioxid de carbon. Pompierii cred că incendiul a izbucnit în camera în care era femeia din cauza unui scurt circuit la un laptop  lăsat în priză peste noapte.  

 pompieri

Locuitorii din comuna Siminicea au rămas fără medic de familie, după ce medicul din comună a murit ieri, intoxicat cu monoxid de carbon. Se pare că locuinţa Mirelei Adricioaie a fost cuprinsă de un incendiu iar femeia în vâstă de 44 de ani a decedat după ce s-a respirat gazul nociv.

Un vecin a remarcat fumul care ieşea din casă şi a intrat să vadă ce se întâmplă, doar că, din păcate, a fost prea târziu pentru medicul Mirela Adricioaie. Echipajul medical sosit la faţa locului nu a mai putut face nimic şi în ciuda repetatelor manevre de resuscitare, în final a fost declarat decesul. Pompierii cred că incendiul a izbucnit în camera în care era femeia din cauza unui scurt circuit la laptop-ul lăsat în priză peste noapte şi a ars mocnit mai multe ore, dar urmează să se stabilească cu exactitate cauzele care au dus la producerea acestui incendiu. Medicul Mirela Adricioaie locuia în aceeaşi curte cu mama ei, dar în clădiri separate, femeia povestind pompierilor că dormea când s-a întâmplat totul şI din nefericire nu a auzit nimic. Durerea ei este foarte mare deoarece în urmă cu mai mulţI ani şi-a înmormântat prima fiică în vârstă de 18 ani, după ce s-a înecat în râul Siret iar acum trebuie să-şi îngroape şi al doilea copil.

In urma tragicului eveniment de ieri, comuna Siminicea devine a patra comună din judeţ care nu are medic de familie. Este vorba despre comunele Crucea, Coşna şi Poieni Solca.  (C.R., D.Z.)

2 Comentarii pe acest subiect. Spune-ti parerea!

  1. Dr. Filip Panait 13/01/2018 la ora 10:04 -

    Mare păcat că s-a petrecut această tragedie! Condoleanțe familiei și prietenilor! Dar nu vă plângeți că rămâneți fără medici de familie, pentru că nu mai vrea nimeni să practice această meserie, în condiții de sclavie și în condițiile în care îți riști viața pentru pacienții care votează tot nenorociții care ne-au furat 30 de ani. Așa popor, așa parlament, așa guvern! O țară în care nimeni nu vrea să audă de plata corectă a medicilor și de condiții decente de muncă pentru aceștia nu are dreptul să se plângă că rămâne fără ei. Medicii vor pleca acolo unde sunt respectați și apreciați! Lopatinul și cimetirinul vor fi singurele tratamente disponibile în următorii 5 ani, iar de medici nu veți mai avea nevoie pentru că există Catedrala Mântuirii Neamului unde preasfințiții vor acoperi toate nevoile acestui popor debusolat. Dar vaccinurile cine vi le vor administra domnilor miniștri care ați refuzat să creșteți finanțarea în medicina primară? Firește că moașa comunală, dacă mai există și asta, cu omul de serviciu de la primărie, mai ales că are salariu cât un medic de familie. http://filippanait61.blogspot.ro/2017/11/jos-vaccinurile-impuscati-medicii.html

  2. Intrigata 12/01/2018 la ora 22:32 -

    Asta va doare? Că a rămas comuna fara medic? Nu că un medic de 44ani a rămas fără viață și mama fara fiica? Citiți și în alt ziar de Suceava: a adormit în urma oboselii, încercând să valideze servicii medicale prestate,dar nevalidate la timp de faimosul program informatic al CNAS.
    Se lăudat ms și cnas că aduc medici în locul protestatarilor de la început de an,dar nu vad comunele fara medic și nici pe medicii care mor încercând să practice meseria pentru care au învățat ani și ani de zile. Câți ani a apucat sa practice acest medic?? Nesimțire crasă sa alături această tragedie cu enumerarea comunelor fara medic!!