Mâine, concert Zdob și Zdub în centrul orașului, după Marșul Absolvenților USV

12/06/19 ora:4:42am

Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava organizează joi, 13 iunie, Marșul Absolvenților, o sărbătoare a tinereții, a bucuriei, un eveniment aflat la cea de-a treia ediție, dedicat celor care în­cheie în acest an studiile de licență și de masterat.

La fel ca în anii precedenți, studenții vor pleca de la Universitate și se vor deplasa către zona central a orașului, pe esplanada Casei de Cultură, unde va avea loc și o festivitate de absolvire, urmată de un concert al îndrăgitei trupe ZDOB și ZDUB.

„Zdob și Zdub combină hardcore-ul și folclorul românesc/moldovenesc într-un mod unic și elegant, oferind un show live spectaculos. Cu ceva din hip-hop, drum’n’bass, jungle, punk, un crossover muzical original, unde se întâlnesc intensitatea urbană și spiritul rural. O trupă șarmantă, care lasă urme adânci în istoria muzicală a Moldovei, totodată simțindu-se acasă pe orice scenă”, au menționat organizatorii.

La „Marșul Absolvenților USV” sunt așteptați să participe circa 1.500 de absolvenți de la studiile de licență și aproximativ 700 de absolvenți de masterat.