Lucrările la rețeaua de gaz din Burdujeni-sat au fost reluate

15/04/19 ora:5:36am

Primarul Ion Lungu îi roagă pe locuitorii din zonă să meargă la Primărie pentru a primi sprijin, să-și poată face branșamentele la gazul metan înainte lucrările de asfaltare pe străzile respective

Lucrările la rețeaua de gaz metan pentru cartierul Burdujeni-sat din municipiul Suceava au fost reluate, săptămâna trecută, pe strada Lev Tolstoi – unde Primăria Suceava trebuie să toarne și asfalt -, urmând să se intervină pe strada Vasile Pârvan. De altfel, străzile prinse în proiectul de aducțiune a gazului metan sunt incluse într-un program de modernizare, fiind de preferat ca branșamentele individuale să fie realizate înainte de asfaltare pentru a nu fi sparte din nou drumurile.

„Am o mare rugăminte la oamenii de acolo: să vină la Primărie să discutăm pentru că trebuie să meargă toți să își facă racordul la gaz metan. Ei trebuie să se adreseze direct la Delgaz pentru că Primăria suportă lucrările de extindere a conductei de gaz metan, însă racordurile trebuie să le facă fiecare în parte. Sigur că în prima fază a asfaltării vom turna binderul, când se mai pot face intervenții în asfalt, însă când vom ajunge la turnarea stratului de uzură nu vom mai permite acest lucru. De aceea îi rog pe cetățenii din Burdujeni-sat să vină la Primărie pentru a-i putea sprijini, în așa fel încât să meargă să își facă branșamentele la gaz metan. Cetățenii trebuie să știe că este obligația dumnealor, și de plată și de umblat pe drumuri, să se branșeze la gazul metan”, a spus primarul Ion Lungu. El a reiterat ce s-a întâmplat în cartierul Europa – zona de case construite pe loturile pentru tineri pe dealul Tătărași -, când unii au venit la un an după ce s-au realizat rețelele de canalizare și apă să li se monteze și lor, motivând că au fost plecați. (D.P.)