Laura Morar (PMP) și Daniel Prorociuc (PNL), noii subprefecți ai Sucevei

29/01/20 ora:7:50am

În ședința de Guvern de marti au fost adoptate două hotărâri prin care Laura Morar și Daniel Prorociuc au fost numiți în funcțiile de subprefect ai județului Suceava

Laura Morar, susținută de PMP Suceava, are 39 de ani, este căsătorită și are un copil, fiind licențiată în Drept și Ştiinte Administritative și Limbi și Literaturi Străine – limba engleză, urmând și un master în traducere, cursuri postuniversitare și mai multe specializări.  Începând din anul 2017 și până în prezent ea a ocupat funcția de consilier principal  în caqdrul Primăriei Suceava.

Daniel Prorociuc, PNL, a absolvit Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, specializarea marketing, din cadrul Universității  AL. I. Cuza Iași și școala Națională de Studii Politice și Administrative, specializarea comunicare și relații publice. Membru al PNL din 2009, el se află la al doilea mandat de consilier local în Suceava, mandat la care va trebui să renunțe acum pentru a deveni subprefect.

Reamintim că, începând cu acest an, în conformitate cu  o Ordonanță de Urgență  privind Codul Administrativ, județele  României au două posturi de subprefecți, față de unul singur cum era până acum.

Ultimul subprefect al județului Suceava a fost Silvia Boliacu, ALDE, care a fost eliberată din funcție la începutul lunii decembrie 2019. (O.S.)

 

2 Comentarii pe acest subiect. Spune-ti parerea!

 1. Radu 29/01/2020 la ora 8:20 -

  Mult succes Daniel! Avem încredere in voi, in generația tânăra!

 2. echipa tanara 28/01/2020 la ora 23:16 -

  daniel prorociuc? a intrat in politica ca un om onest si pt. scurt timp a avut si idei si proiecte de bun simt. ulterior s-a transformat de nu-l mai recunosti.
  pus pe combinatii, interventii imorale, interese murdare si tot asa. politician devenit, in stare sa calce in picioare orice principiu moral daca interesul o cere.
  daniel, cand mai tragi niste sfori, sau cand iti manifesti influenta pentru prietenii care, cu prima ocazie te vor vinde, analizeaza putin si consecintele faptelor tale.
  nedreptatea strabate cerurile, asa ca opreste-te tu singur.
  sper sa redevii OM in aceasta functie de subprefect! si sper sa sprijini in continuare, nu doar formal, proiecte si activitati ale copiilor si tinerilor talentati din tot judetul suceava.
  mult succes!