Jocuri de apă şi lumini la noua fântână arteziană de la Spitalul Judeţean Suceava (VIDEO)

16/09/19 ora:5:51am

In cursul zilei de duminică 15 septembrie 2019, la Spitalul Judeţean Suceava va fi pusă în funcţiune noua fântână arteziană, dotată cu instalaţii de lumini şi muzică.

Sambata seara au fost făcute ultimele probe, începând de duminică aceasta intrând într-un program normal de funcţionare.

Conform conducerii Spitalului Judeţean, fântâna  va funcţiona între orele 18.00-22.00, în acest interval în curtea Spitalului având acces oricine doreşte să privească jocurile de apă şi lumini.

Reaminitm că amenajarea parcului şi a fântânii din curtea Spitalului fac parte dintr-un proiect început în 2012, dar lucrările au fost întrerupte o bună bucată de timp din cauza unor litigii cu firma câştigătoare a licitaţiei.

Contractul semnat în martie 2012 era în valoare de 400.000 de euro, banii fiind alocaţi din Fondul de Mediu, din care 98 la sută din sumă  asigurată de Fondul de Mediu, iar 2 la sută de Consiliul Judeţean Suceava.

2 Comentarii pe acest subiect. Spune-ti parerea!

  1. Ladan 16/09/2019 la ora 22:10 -

    Cred ca mai bine arunca o privire pe holurile de la oncologie si folosea banii ca sa asigure niste condiții cat de cat decente de asteptare pentru acei bolnavi si asa bătuți de soartă Ar fi necesar măcar un sistem cu numere de ordine ca sa poată bietul bolnav sa se uite linistit la fântâna arteziană pana îi vine rândul, si sa nu stea ca oile la strungă la usile cabinetelor…..Vorba romaneasca: chelului îi lipseste tichia de margaritar (apropo si de cei care fac ,din pacate, tratamentul chimioterapeutic)

  2. widenon 16/09/2019 la ora 10:29 -

    Este exact genul de investitie care lipsea dintr-un spital. Totul functioneaza perfect in rest, urgenta are front desk plin de oameni pentru preluarea urgentelor, prioritizate pe coduri de culori la fel ca si fantana, aparatura de la toate sectiile e la nivelul cel mai inalt, personalul este ultracalificat, urgentele stomatologice se rezolva si la 3.a.m, heliporturile sunt pline de elicoptere… Multumim! Chiar nu stiam ce mai lipseste din curtea spitalului. Macar au bolnavii acum la ce sa priveasca intre doua agonii…