In curând, zboruri spre Paris și Madrid de pe Aeroportul Suceava

26/07/16 ora:7:54am

Două noi destinații mult așteptate de suceveni vor fi operate în scurt timp de WIZZ AIR de pe Aeroportul de la Salcea. Conform mai multor surse, există discuții avansate pentru stabilirea datei exacte a lansării curselor regulate Suceava – Paris (Beauvais) și Suceava – Madrid. In această primăvară, WIZZ AIR a anunțat că, începând cu luna august, va opera zboruri regulate spre Londra și Milano

turnuri aeroport Conform mai multor surse, operatorul Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, urmează să anunțe foarte curând noi zboruri de pe Aeroportul Interna­țional “Stefan cel Mare” Suceava. Este vorba despre curse regulate Suceava – Paris (Beauvais) și Suceava – Madrid, două destinații cerute și așteptate de suceveni de multă vreme. Deocamdată, nu a fost stabilită frecvența sau orarul acestor curse, dar surse din domeniu au confirmat faptul că discuțiile sunt foarte avansate. Astfel, Wizz Air ar ajunge la patru destinații externe care ar fi operate de pe aeroportul sucevean, oficiali ai companiei dând în mai multe rânduri asigurări că sunt avute în vedere și alte destinații.

Așa cum OBIECTIV a scris în exclusivitate în luna aprilie, Wizz Air a anunțat prima cursă regulată externă de pe Aeroportul de la Salcea, cea spre Londra (Luton), începând cu data  de 19 august, cu patru zboruri săptămânale. Ulterior, Wizz Air a anunțat și faptul că, începând cu data de 3 august, va opera două zboruri săptămânale (miercuri și duminică) către Milano (Bergamo). Biletele către aceste două destinații au fost puse în vânzare de ceva vreme și, așa cum indică site-urile specializate în rezervări de bilete de avion, ambele curse au stârnit un interes major printre suceveni.

Deja cea mai mare companie aeriană din România, Wizz Air va avea o flota internă de 20 de aeronave până la sfârșitul anului 2016 și va opera de pe nouă aeroporturi, dintre care șapte sunt baze deservite de flota tânără WIZZ. Wizz Air are în prezent peste 600 de angajați direct, iar în acest an sprijină existența a 3.300 de locuri de muncă în industriile conexe, în întreaga Românie, informează un comunicat al companiei. (O.S.)

7 Comentarii pe acest subiect. Spune-ti parerea!

 1. Dor 28/07/2016 la ora 1:26 -

  Pe cand Bruxelles? ?

 2. ROman 26/07/2016 la ora 16:50 -

  Corect,mai multă reclamă Habzburgilor,avem multe in comun cu ei,față de Moldova clasică.

 3. gross 26/07/2016 la ora 15:01 -

  Incercati si cu Viena…habsburgii nu mai au rabdare, vor sa viziteze Bucovina!
  Cu ei ar trebuie de inceput turismul in Bucovina

 4. costica 26/07/2016 la ora 13:48 -

  macar odata pe luna

 5. costica 26/07/2016 la ora 13:47 -

  spre germania dortmund pe cind ca nu aveti in moldova

 6. vasile 26/07/2016 la ora 11:29 -

  Dar nu era vorba de Suceava-Barcelona,pe candsi aceste zboruri?

 7. ionel 26/07/2016 la ora 11:20 -

  vrem curse spre barcelona